RTX 2070 ve R5 3600 sistem toplama

Makaleler
1
  • MSI tri Frozr RTX 2070
  • Ryzen 5 3600
  • Xigmatec cocpit mesh 700W 80+ kasa
  • MSI B450 Tomahawk
  • Corsair CL15 3000 MHz 2x8 GB RAM
  • 500 GB Samsung Evo 860
  • MSI MPG27CQ2K 144Hz
Arkadaslar monitor haric butun bilesenler elime bugün gecti, sadece monitor hala kargoda. Bu sisteme sadece CPU sogutucu karari veremedim. Sizce bu bilesenlerden hangisini degistirmeliyim ya da eklemeliyim? Tum urunleri degistirme hakkım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi bence değiştirilecek pek bir şey yok SSD'nizi 1TB yapabilirsiniz fazla yer olması için ya da HDD ekleyebilirsiniz. Onun dışında kasa mesh olduğu için hava akışı iyi olacaktır 144Hz monitörde iyi, işlemci zaten güçlü, RTX 2070'e laf yok zaten. Başka bir sıkıntı görmüyorum ben gören varsa da yardımcı olsun. Hayırlı olsun :)

Vallahi bence değiştirilecek pek bir şey yok SSD'nizi 1TB yapabilirsiniz fazla yer olması için ya da HDD ekleyebilirsiniz. Onun dışında kasa mesh olduğu için hava akışı iyi olacaktır 144Hz monitörde iyi, işlemci zaten güçlü, RTX 2070'e laf yok zaten. Başka bir sıkıntı görmüyorum ben gören varsa da yardımcı olsun. Hayırlı olsun :)
Oncelikle tesekkur ederim kendi kisisel kullandığım 1tb hdd mevcut onu yazmaya gerek duymadim. Ama yine de sizlerin de gorusunu almak istiyorum.

Ramlerini 3600MHz olanlar ile değiştirebilirsin. Araştırmalarım sonucu amd işlemciler de CL değerinden ziyade MHz değeri daha önemli. Bende sizinki gibi bir sistem kurmayı duüşünüyorum hatta almaya başladım ufaktan. Ram olarak Gskill Trident Z 3600MHz modelini düşünüyorum sistemim için.

Ramlerini 3600MHz olanlar ile değiştirebilirsin. Araştırmalarım sonucu amd işlemciler de CL değerinden ziyade MHz değeri daha önemli. Bende sizinki gibi bir sistem kurmayı duüşünüyorum hatta almaya başladım ufaktan. Ram olarak Gskill Trident Z 3600MHz modelini düşünüyorum sistemim için.
Cok buyuk bir fark yaratir mi acaba 3600 ile 3000 arasinda?

Evet ama ne ile?
Bütçe?

Mesela Sharkoon Night Shark ile High Power Element BR daha düzgün bir tercih olur bütçeyi göre değişir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı