Elimde ekran karti mevcut arkadaşlar. Ekran karti hariç sifirdan sistem kurmaya calisiyorum. Almayi planladigim parcalar birbirine uyumlu mudur?
Ekran kartim
www.vatanbilgisayar.com
Alacagim parcalar bunlar
Anakart
www.incehesap.com
İslemci
m.n11.com
RAM
www.vatanbilgisayar.com
SSD
www.hepsiburada.com
Kasa
www.vatanbilgisayar.com
Bu arada ryzen 3900x islemcilerde bazi sorunlar varmis deniyor. Cok sattigi icin mi bulamiyoruz yoksa sorunlu oldugu icinmi bulamiyoruz?
Ekran kartim
MSI GeForce RTX2070 GAMING Z 8GB GDDR6 256Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI GeForce RTX2070 GAMING Z 8GB GDDR6 256Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Alacagim parcalar bunlar
Anakart
MSI Mpg X570 Gaming Pro Carbon Wi-Fi AMD X570 Soket AM4 DDR4 4400(OC)Mhz ATX Gaming(Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
İslemci
İşlemci Modelleri ve Fiyatları - n11
İşlemci ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı İşlemci çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
RAM
Crucial 16GB (2x8GB) Ballistix Elite DDR4 3600MHz CL16 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Crucial 16GB (2x8GB) Ballistix Elite DDR4 3600MHz CL16 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SSD
Samsung 970 Evo Plus NVMe 1TB 3500MB/s-3300MB/s M.2 SSD Fiyatı
Samsung 970 Evo Plus NVMe 1TB 3500MB/s-3300MB/s M.2 SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Kasa
COOLER MASTER MASTERCASE H500 2x200mm RGB LED FANLI MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER MASTERCASE H500 2x200mm RGB LED FANLI MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Son düzenleme: