RTX 2070 vs RX 5700 XT

esnar

Centipat
Ben öğrenciyim, yüksek ihtimalle okullar açıldığında oynamak zor olacak. Toplamayı düşündüğüm sistem 5700XT'li ancak düşündüğüm şeyler acaba yeni nesil beklemeli miyim? Çünkü daha yeni aldığım ekran kartı hemen eskisin istemiyorum. Ayrıca RTX 2070 veya 2070S gibi ekran kartını ucuza bulup da alabilirim. RTX 2070 5700XT'den performans açısından daha kötü ama Ray Tracing'e değer mi bilemiyorum. Sizin düşüncelerinizi merak ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD yeni RDNA2 ekran kartlarını PS5'den önce duyuracak diyorlar, bence biraz bekleyin. 1 aya kadar büyük ihtimalle duyurulur ve eylül olmadan satışa sunulur, ek olarak RDNA2 ekran kartları Ray Tracing destekleyecek ve fiyatı Nvidia'ya oranla çok daha uygun olacağı söyleniyor.

Öncelikle şunu söylemeyelim 5700 XT sorunlu bir karttı. Sonra bu sorunlar son güncellemelerle çözülmüş kullanan birçok arkadaş var. Ayrıca tam olarak denk kartlar değiller. 5700XT daha güçlü bir kart. Ek olarak RTX biraz keyif meselesi çünkü siz öyle bir görsellik istiyorsanız tabii ki de artısı 2070'in. Ancak şu da bir gerçek RTX tabanlı mevcut oyunlar için 20 serisi kartlar tam olarak performanslı değil. RTX ile oyun oynayacak arkadaşların kesinlikle 3000 serisini beklemeleri gerekiyor veya sonra ki çıkacak olan AMD model ekran kartlarını.

AMD yeni RDNA2 ekran kartlarını PS5'den önce duyuracak diyorlar, bence biraz bekleyin. 1 aya kadar büyük ihtimalle duyurulur ve eylül olmadan satışa sunulur, ek olarak RDNA2 ekran kartları Ray Tracing destekleyecek ve fiyatı NVIDIA'ya oranla çok daha uygun olacağı söyleniyor.

Çıkış fiyatı ne olur ve yaz tatilimi feda etmeye değer mi ben sistem için en fazla 10 bin TL para harcayabilirim monitörle.
Çıkış fiyatı ne olur ve yaz tatilimi feda etmeye değer mi ben sistem için en fazla 10 bin TL para harcayabilirim monitörle.

@Motionless IN White hocam cevap verseniz lütfen.

Son düzenleme:
Bütçe müsaitse üst seviyede şu an Nvidia tavsiye ederim.Sadece RT değil DLSS gibi önemli bir teknolojiye de sahipler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı