RTX 2070S düşük GPU kullanımı

Onur Kapici

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 ay önce X570 GAMING Plus 2x8 3200 RAM, 2070S, 3600X işlemci sistem topladım. Monitör 1080p aldım fakat Warzone oyununda High ayarlara bile çeksem ekran kartı kullanımı çok oynak ve Max %85'leri görmekte. FPS olarak 110 ortalama alıyorum. 1080p inceleme videolarında aynı oyun 160+ FPS vermekte. Ne yapsam çözemedim. PC dünyasına yeniyim, konsoldan geçtim. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

İşlemci sıcaklığınız nasıl acaba?
İşlemciniz ısındığı için, frekans değerlerini kısıyor olabilir.
Bu da ekran kartı kullanımına doğrudan etki edebilir. Oyun içerisindeyken sıcaklıklara göz gezdirin. Normal şartlarda 3600X, 2070S'e darboğaz yapmayacaktır. Ama çokta anormal durmuyor değerler. Diğer oyunlarda nasıl durum?

İşlemci 70derecelerde. Başka oyun denemedim fakat sadece Cod oynamaktayım. 1080p çözünürlük düşük geliyor olabilir mi ekran kartına. Eğer öyleyse 1080p inceleme videoları neden %97 kullanım ve yüksek fps anlamamaktayım
Oyun içinde rasulation var oradan 100 değilse onu yüz yap.
100 ayarlı 1080p

Darboğaz olması zor, 1080P'de 2080S ile 3600XT kullanıyorum, ultrada bir sorun yaşamıyorum. Başka bir problem olabilir.

XMP profili açık mı ve ayrıca sıcaklıkların neler ? GeForce Experience'da önerilen ayarları kullanıyor musun ? DSR destekliyor mu oyun, destekliyorsa dener misin ?

Darboğaz olması zor, 1080P'de 2080S ile 3600XT kullanıyorum, ultrada bir sorun yaşamıyorum. Başka bir problem olabilir.
Nasıl bir problem olabilir peki. Xmp ile RAM frekans yükselttim sıfır format attım. Oyun modu açık. Nvidia denetim masasından tüm ayarları denedim. Maalesef çok minimal rakamlar oynuyor bazen gpu %55lere düşüyor.
XMP profili açık mı ve ayrıca sıcaklıkların neler ? GeForce Experience'da önerilen ayarları kullanıyor musun ? DSR destekliyor mu oyun, destekliyorsa dener misin ?
Xmp açık. GeForce önerilen ayarları açtığımda resoliton u 2k ya çekiyor. Öyle yapınca kullanım %95 oluyor fakat fps 100lere düşüyor. Yani yüksek Gpu da olsa düşük gpu da olsa 100fps lerde geziniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…