Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 ay önce X570 GAMING Plus 2x8 3200 RAM, 2070S, 3600X işlemci sistem topladım. Monitör 1080p aldım fakat Warzone oyununda High ayarlara bile çeksem ekran kartı kullanımı çok oynak ve Max %85'leri görmekte. FPS olarak 110 ortalama alıyorum. 1080p inceleme videolarında aynı oyun 160+ FPS vermekte. Ne yapsam çözemedim. PC dünyasına yeniyim, konsoldan geçtim. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
Her şey normal gözüküyor, fakat işlemcinizin sıcaklığı biraz fazla gibi geldi.
Deneyebiliyorsanız kasanızın camını çıkartıp o şekilde deneyebilirsiniz.
3-5 derecede olsa düşüş yaşanacaktır.
Son Nvidia guncellemesini yaptınız mı ? Aynı sorun bende de var...yabancı forumlarda da bununla ilgili geri dönüşler var. Sanırım yeni bir güncelleme ile düzelecektir. Rtx 2060 ryzen 5 3600 16 GB Ram ile Los ve ya high farketmez sabit 800 ile 100 arasında FPS alıyorum , Apex oynarken kart yüzde 96 Lara çıkıyor... Sorunun son güncelleme de ya da oyunda olduğu kanısına vardım bu şekilde.
Son Nvidia guncellemesini yaptınız mı ? Aynı sorun bende de var...yabancı forumlarda da bununla ilgili geri dönüşler var. Sanırım yeni bir güncelleme ile düzelecektir. Rtx 2060 ryzen 5 3600 16 GB Ram ile Los ve ya high farketmez sabit 800 ile 100 arasında FPS alıyorum , Apex oynarken kart yüzde 96 Lara çıkıyor... Sorunun son güncelleme de ya da oyunda olduğu kanısına vardım bu şekilde.