Yaklaşık olarak fiyatı ne olur?Acelen yoksa 3000 serisini bekle.
Kullandığım laptopun ekran kartı sıkıntı çıkartıyor. O yüzden hemen toplamak istiyorum. Sizce ikisi arasında çok fark var mıdır?MSI almak daha mantıklı geliyor bana soğutması vs daha iyi Teknobiyotik'te Galax için 4500 fiyat var ön sipariş ile şu anda bütçenize göre bakın derim. 3000 serisi beklemek mantıklı olur sizin için.
FPS olarak fark olmaz ayrıca 2070 Super'e bence bu kadar para verilmez, değmez.Kullandığım laptopun ekran kartı sıkıntı çıkartıyor. O yüzden hemen toplamak istiyorum. Sizce ikisi arasında çok fark var mıdır?
2080S'e mi yönelmeliyim?FPS olarak fark olmaz ayrıca 2070 Super'e bence bu kadar para verilmez, değmez.
Genel bütçem 11-13k arası.Bütçe nedir?Ben Gaming X Trio tercih ederdim.
Ben de bu modeller yerine 2 fanlı 2080S önerecektim o yüzden sordum bütçeyi ama hangi işlemci ile kullanacaksınız 2080S alırsanız?2080S'e mi yönelmeliyim?
Yani bu kadar fazla para verdikten sonra en iyisini alırdım ben olsam 2080S daha mantıklı.2080S'e mi yönelmeliyim?
Genel bütçem 11-13k arası.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.