RTX 2070S model tavsiyesi

Arkadaşlar AMD 3600 işlemcim var. GTX 970 ekran kartımı değiştirmek istiyorum. Kafamda RTX 2070 Super almayı planlıyorum. Gigabyte markasının tasarımı çok hoşuma gidiyor ama oyun odaklı performans konusunda, soğutma konusunda en dayanaklı hangisi öğrenmek istiyorum. ASUS Advanced Edition en iyisi diye öneri aldım ama sizin düşüncenizi merak ediyorum.
Gigabyte candır, ben de Gigabyte kullanıyorum. Kesinlikle Gigabyte almalısınız hem tasarım hem de kalite bakımından.

Arkadaşlar bütçe olarak bunu alabilirim.

5.597 lira

Hoşuma giden Gigabyte ise bu

Arkadaşlar İzmir'de yaşıyorum ve uzun süreli PC açık kalacak. Online oyunları üst üste açacağım altta onlar varken başka oyunlarla ilgileneceğim o yüzden soğutma benim için çok önemli.

Arkadaşlar bütçe olarak bunu alabilirim.

5.597 lira

Hoşuma giden Gigabyte ise bu

Arkadaşlar İzmir'de yaşıyorum ve uzun süreli PC açık kalacak. Online oyunları üst üste açacağım altta onlar varken başka oyunlarla ilgileneceğim o yüzden soğutma benim için çok önemli.

O ASUS fiyatının 1000 lira aşağısından 1 saat kullanılmış MSI Gaming X 2070 Super vereyim 3 yıl TR garantili 🙂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı