RTX 2070S sistemde mavi ekran hatası

kado1082

Picopat
1 Ay önce yeni bir sistem topladım. (2070 Super 3700X 3200MHz RAM) ve bu sitemde her PC'yi ilk açtığımda. Tam şifremi girecekken kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı deyip kendini yeniden başlatmaya başladı. Fakat hani bilgisayar ilk açılırken ve yeniden başlatılırken yüksek bir ses çıkartık ya. O sesi çıkarmaya başladı ve 2 3 dakika boyunca ekran siyah kaldı bu sesle devam etti sonra reset tuşuna bastım ekran geldi. Fakat neredeyse her PC'yi ilk açtığımda mavi ekran yiyorum bunun sebebi nedir?

B550M Mortar 650W Corsair PSU. 2TB. 1TB HDD Corsair iCUE 465X kasa.

SSD xpc 512 GB
Bu sayfadan Support For MAG B550M MORTAR | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Global, 7C94v13 BIOS sürümünü indirin, kurulumunu yapın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu sayfadan Support For MAG B550M MORTAR | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Global, 7C94v13 BIOS sürümünü indirin, kurulumunu yapın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Belki Bios'u son sürümde dosyalardan mı baktınız?
Bende son sürümde gözüküyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı