RTX 2070s sistemde Dying Light mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

HüseyinUygun

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Bilişim Teknolojileri
RAM
CL16 2x8 Corsair
SSD veya HDD modeli
240GB JD SSD - 240GB Kingston SSD- 500GB- 1TB HD
Ekran kartı
MSİ TRİO 2070S Gaming
Anakart
B450 S2H
İşlemci
Ryzen 5 5500
Selamünaleyküm ve rahmetullah arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim gibi oyunda böyle bir hata ile karşılaşıyorum, bilgisayarda sürücüler güncel, yeni bir donanım ürün eklemedim nasıl çözebilirim?

Doğru mu yaptım? Rar olarak Arşivleyip buraya mı atıcağım?

Fazladan yolladım, silemiyorum bunu. :')

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Memtest yapın. Sonucu paylaşın.

Dostum ben işitme engelliyim, işitme cihazı kullanıyorum lâkin attığınız linkte altyazılı yok. Ne yapacağımı tam anlamadım.

Son düzenleme:

Fazladan yolladım, silemiyorum bunu. :')

Dostum ben işitme engelliyim, işitme cihazı kullanıyorum lâkin attığınız linkte altyazılı yok. Ne yapacağımı tam anlamadım.

Anladım. Ben size o zaman hemen yazılı bir rehber bulup geliyorum.

Buyrun. Eğer anlamazsanız ben açık bir şekilde anlatabilirim. Geçmiş olsun.

Anladım. Ben size o zaman hemen yazılı bir rehber bulup geliyorum.

Buyrun. Eğer anlamazsanız ben açık bir şekilde anlatabilirim. Geçmiş olsun.
Uzaktan bağlantı ile kurum sağlayabilir misiniz müsait iseniz?

Uzaktan bağlantı ile kurum sağlayabilir misiniz müsait iseniz?

Selam. Memtest'i bu şekilde yapmamız imkansız. Çünkü Flash bellek ile boot edilen bir yazılım. Dediğim gibi anlamadıysanız ben size detaylı bir şekilde anlatabilirim.

Flash'a kurulum konusunda siz yapabilirseniz gerisini boot kısmını ise telefondan iletişim kurabileceğim şekilde yapabiliriz.

Selam. Memtest'i bu şekilde yapmamız imkansız. Çünkü flash bellek ile boot edilen bir yazılım. Dediğim gibi anlamadıysanız ben size detaylı bir şekilde anlatabilirim.

Flash'a kurulumu yapamadım, daha doğrusu imageusb adlı dosyayı bulamadım. Memtest86 sitesinden mtplus6_20_USB adında dosyayı indirdim fakat Imageyeusb'e benzemiyor.

Dostum tekrardan merhaba dediğiniz Memtest86+'yı indirip flash belleğe kurdum, bilgisayardan ses gelmemeye başladı Logitech S220'yi kullanıyorum bütün yolu denedim ses driverini yükledim yine olmadı USB Ses kartını takıp denedim bu sefer orda çalıştı ama 1+1'lerde çalışmadı, başka 1+1 aldım onda çalışıyor aynı USB ses kartı ile ama anakartın ses çıkış yeri çalışmıyor anlamadım bilgin varsa yardımcı olur musun ve bilenler varsa lütfen.

Selam. Memtest'i bu şekilde yapmamız imkansız. Çünkü Flash bellek ile boot edilen bir yazılım. Dediğim gibi anlamadıysanız ben size detaylı bir şekilde anlatabilirim.
Merhaba Memtesti videolarıya Recep Ağabey'i altyazılı ile dinleyerek tıpa tıp aynısı ile yaptım dosyayı kaydettim ve kapatıp şuan size yazdım. Dosyalar nereye gitti, nerden bulup size atabilirim?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı