RTX 2080 1080P Kullanılır mı?

Metro Exodus oynadıysanız değerleri nasıldı?

Ya yeter kardeşim ya, bitmedi mi böyle konular? GTX 1080 çıkdığından beri 2 yılı aşkın bu konuları görüyorum. Öncesinde GTX 1080 Tİ 1080P oynanır mı?şeklinde konular varıydı. Şimdi de bu Yarın öbür gün RTX 3080 falan çıkarsa onu da 1080P kullanmaya kalkışsalar şaşırmam.
Kendi RTX 2060'ım ile BF 1 gibi oyunda 2K Ultra ayarlarda 100-110 FPS alıyorum. Siz neden bahsediyorsunuz? RTX 2080 olsa kim bilir ne kadar alıcam. Off içimi döktüm rahatladım be. Artık bu konuyu da görünce çıldırdım, kusura bakmayın

Sen 2016 gibi bir tarihte çıkan oyuna yeni diyorsan sen bilirsin elbette. Metro Exodus gibi yeni nesil oyunlarda 60 f/s değerini zor görüyor. Bir de yeni nesil oyunlar rahat oynar diyorsun. 80'i zor geçiyor RTX 2080 Exoudus'ta ayarlar düşerse elbet f/s yükselir. Aynı oyunların 1080p değerlerinde 20 f/s far var yan, RTX 2080 anlamlı değerler alırken RTX 2060'ın aldığı değer 60Hz montiörlere yakışacak şekilde. Bu arada en yüksek alabildikleri değerleri yuvarlayıp yazdım ortalama değerleri bile değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…