RTX 2080 Super ısınma sorunu

Anakartın chipset soğutucusuna benziyor. Aşırı ısınma yapabilir bu şekilde. Bilgisayarı toplu şekilde mi aldınız? Almadıysanız hem anakartı hem ekran kartını garantiye götürmenizi, aldıysanız direk kasayı götürmenizi öneririm.

Anakartın chipset soğutucusuna benziyor. Aşırı ısınma yapabilir bu şekilde. Bilgisayarı toplu şekilde mi aldınız? Almadıysanız hem anakartı hem ekran kartını garantiye götürmenizi, aldıysanız direkt kasayı götürmenizi öneririm.

İtopya'dan hazır bir sistem seçip üstüne eklemeler yaptım.
Bu.

Anakartın chipset soğutucusuna benziyor. Aşırı ısınma yapabilir bu şekilde. Bilgisayarı toplu şekilde mi aldınız? Almadıysanız hem anakartı hem ekran kartını garantiye götürmenizi, aldıysanız direkt kasayı götürmenizi öneririm.

Bu minik fanın dönmesimi gerekiyor hep budamı bir problem yani öyleyse müşteri hizmetlerinde dile getireyim.

İtopya'dan hazır bir sistem seçip üstüne eklemeler yaptım.
Anladığım kadarıyla X570 anakart kullanıyorsunuz. Bu anakart çipsetleri ısınıyor diye üzerinde fan olur. O yüzden bu şekilde kullanmanızı tavsiye etmem, İstanbul'da yaşıyorsanız mağazasına gidin yoksa kargo ile yollayın. Veya İtopya ile uğraşmak istemiyorsanız, direk anakartın garanti servisine kargolayın. Fatura varsa tabii.

Anladığım kadarıyla X570 anakart kullanıyorsunuz. Bu anakart çipsetleri ısınıyor diye üzerinde fan olur. O yüzden bu şekilde kullanmanızı tavsiye etmem, İstanbul'da yaşıyorsanız mağazasına gidin yoksa kargo ile yollayın. Veya İtopya ile uğraşmak istemiyorsanız, direkt anakartın garanti servisine kargolayın. Fatura varsa tabii.

Anladım sağ olun bir faturalara bakayım İtopya'yla hiç uğraşmak istemiyorum.

Benim ekran kartım 80 derece felan oluyo çoğu oyunda, ekran kartım nvidia geforce gt 755m sli, ama senin ekran kartında o sıcaklık pek normal görünmüyor. Bence garanti var ise garantiye ver.

Evet sanırım biraz araştırdım bir yerde şöyle bir yazıya denk geldim.

Soğutma yönünde fark var. Max 60 65 derece olurken. Ventus 80 dereceleri bulur.
Ventusların fan profilleri aşırı düşük. MSI Afterburner'ın fan profilini aktif edin. MSI Afterburner'ın standart profilinde en fazla %70 fan hızına çıkılıyordu sanırsam. Bu da kartı oyunlarda maksimum 68-72 derecelerde tutmaya yetiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı