RTX 2080 Super ve i5 8400 darboğaz yapar mı?

erdfrz

Centipat
Arkadaşlar Merhaba bugün başıma ilginç bir olay geldi İncehesap'tan RTX 2070 3 bin liraya düştü tam alacakken stok bitti ve aynen şöyle bir mesaj geldi 4.200 TL'lik alışverişiniz için onay kodunuz... Bir baktım ki ödeme ekranındayken stok bitmiş :( Üzüldüm ve sonra gözümü kararttım ve stokta kalan RTX 2080 Super modelini aldım 5.5 bin liraya. Fakat korkum şu ki ben 144Hz monitör kullanan biriyim ve oyunlarda 1080P 144FPS altına düşmek istemiyorum fakat bu kartla bu işlemci aşırı bir darboğaz yapar mı sorum bu bir de elimde High Power 600W kasa var Teknobiyotik'ten alınma Dark kasanın içinde hazır olarak gelmişti bu kartı besleyebilir mi acaba bu PSU?

Son düzenleyen: Moderatör:
darboğazdan kastınız şimdi ben 144fps üstü alamıcak mıyım yani aynı gtx 1060 tarzı bir kart kullanıyor gibi mi olacam anlamadım ayrıca internetten baktım çok da darboğaz yaşamıyorlar birde psu yönünden bir sıkıntı çıkar mı

PUBG'de 120 ila 200 arasında değişiyo, GPU kullanımım %65 ila %98 arası gidip geliyor. Yani darboğaz var, işlemci 5 GHZ'da bile darboğaz yapıyor. Sen o 8400 ile overclock yapamıcaksın ve o kartı mümkün değil beslemeyemezsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı