RTX 2080 Super'i Zorlayacak Oyunlar

Redux modu dediğiniz nedir? Bunu ilk defa duydum. Bu oyuna özel midir? Yoksa oyunlar için genel iyileştirici bir özellik midir?
Redux modunun asıl amacı oyunlarda grafikleri en üst seviyeye çıkarmaktır, ve genelde bunu yüksek performanslı ekran kartlarına sahip kişiler uyguluyor genelde çoğu oyun için var bu mod YouTube'da redux vs vanilla yazarak araştırabilirsiniz. Vanilla ise oyunun modsuz sade görünümüne verilen isim oluyor. Fakat bu redux modunu kurması bazen biraz can sıkabiliyor

Bu arada konu ile ilgisiz belki ama benim gibi sıkıntı çeken ve çözüm bulamayanlara bir faydam olsun. Ekran kartımda bir süredir takılma sorunu yaşıyordum ve sürücüm güncel olmasına, ısı değerlerim normal olmasına, ekran kartında da herhangi bir overclock olmamasına rağmen sorunun nereden kaynaklandığını bulamıyordum. Sanırım bugün sorunu çözdüm, Asus'un Sonic Radar diye bir ses programı var, Userbenchmarkta genel değerlendirme testi sonuçlarında ekran kartımın fips testlerini tamamlayamaması sonucu bir araştırmaya girdim ekran kartını program neden tanıyamaz? diye ve bu programı kaldırıp Nvidia denetim masasından da G-SYNC özelliğini kapatarak sabit yenileme hızına almam gerektiği yazıyordu yabancı bir forumda, denedim, hem programı kaldırdım hem G-SYNC özelliğini kapattım ve testi tamamladı. Ayrıca sonrasında Furmark üzerinden bir Benchmark testi yaptım, orada da sadece bir kez ve FPS i çok az düşürülen halde bir takılma oldu, sanırım bu program sıkıntı çıkarıyordu. Tabi bu arada G-SYNC özelliğini kapatmanın ne gibi bir etkisi olacak o konuda bir fikrim yok ama takılma sorunundan kurtulmak adına G-SYNC özelliğinden vazgeçmek zorunda kaldım, en azından daha iyi bir çözüm bulana kadar. Bunları yapmadan önce takılma esnasında FPS 110 seviyesine kadar düşerken yaptıktan sonra takıldığı anda indiği seviye en fazla 160 tı ve ortalama olarak ilk aldığım zaman ki gibi 183 ortalama ile tamamladı testi. Hanı ihtiyacı olana kenarda dursun bu bilgi de.

Bu arada @CillianMurphy biliyorum takıldığını kral sıkıntı yok, az yardımını görmedim konularimdab

Bunu da araştıracağım, teşekkür ederim bilgilendirme için,teknik donanım anlamında faydalı oldu, sağolun.

Edit

Hocam GTA 5 in videosunda sadece 2-3 kareye baktım, gerçekten korkunç bir fark var kalite anlamında. Mutlaka bu özelliği kurma veya aktifleştirme anlamında araştırma yapacağım. Neredeyse biri oyun diğeri sinema kalitesi, o kadar fark var yahu.

Sen onu bırakta, hikaye tabanlı oyna keyfin yerine gelsin. The Long Dark oyunun ismi, beğeneceğini düşünüyorum.
The Long Dark'ı ben taa eski bilgisayarımda beğendim hocam inanılmaz sürükleyici ve tam da hikayesiyle insanı içine çeken bir oyun. Son zamanlarda görüntü kalitesinden bağımsız sadece hikayesiyle beni bu kadar içine çeken bir oyun daha görmedim desem abartmış olmam. Ki şöyle söyleyeyim, ben The Long Dark'a bu methiyeyi GT 630 ve İ7-4790 ile oynadığım hali üzerinden düzüyorum. Yani aslında grafik falan zaten neredeyse yok gibiydi. Ona rağmen oynarken bildiğin üşüdüm hocam

Half-Life 1, Quake 3 Arena, Mafia 1, Grand Theft Auto III, Tomb Raider 2 .

Baya sarıyor oyun. Güncelleme bekliyoruz

Ben işte aslında o tarz oyunlar istiyorum o yüzden açtım bu konuyu birazda, yoksa bende biliyorum arama motoruna popüler oyunlar yazıp Metro Exodus'u, RDR 2 yi, COD MW yi bulmayı, bana böyle hiç hak etmese de diğerlerinin gölgesinde kalmış, ismi baskılanmış oyunlar lazım.

Oyunun bildiğim kadarıyla 3. episode kısmı yayınlandı, geçenlerde birkaç Youtube kanalında oynanışını gördüm. Ben 2. episode kısmını oynamıştım.

O zaman bir tane daha önereyim, Kona

Aaa bak bunu ilk defa duydum işte, diğer bütün önerileri biliyorum ama bunu ne duydum ne gördüm, muhtemelen The Long Dark gerçekçiliğinde veya hikayesi tadındadır diye düşünüyorum. Bakacağım bu oyuna.

Bu arada Metal Gear Solid' de iyidir hocam, grafik kalitesi ve sürükleyicilik anlamında.

Bir tane de ben önereyim yahu

Fakat dikkatli olmanı öneririm modu kurmak istiyorsan güzel detaylı bir video bul çünkü istemeden oyunun dosyalarına zarar verirsin baştan yüklemek zorunda falan kalırsın boşuna uğraşmış olursun veya başlamadan önce dosyaları yedekleyebilirsin genelde videolarda bunlardan bahsederler zaten. Bu arada önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…