RTX 2080 Ti Crysis 3 1080p/1440p/2160p(4K) Performansı

• Konuyu başlatan Oreki
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.860
Makaleler
4
Yer
İzmir
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunun optimizasyonu aman aman iyi değildi zaten ama insan 60+ görmek istiyor yine...

Tamam şimdi bazı arkadaşlar: "Yav kardeşim kapat o kenar yumuşatmayı bak nasıl 60+ oluyor!" diyecekler. Kenar yumuşatmanın seviyesini göz önüne alırsak, kapatıldığında muhtemelen 50-55, belki 60 civarı falan olacaktır. 4K çözünürlükte kenar yumuşatma açılmalı mı bilemedim ben de. Şu oyunu yenin artık.:sıkıldım:

4K testi 3.26'da başlıyor. 1440P bile korkuttu beni. Bu işin sürücü güncelleme kısmı falan da var ama ne kadar etki eder orasını bilemiyoruz.

Bu arada i7-8700K gibi güçlü bir işlemciyle RTX 2080 Ti 1080P çözünürlükte kendini tam kullanabiliyor. Yani i5-8600K alsanız muhtemelen kullanım birazcık düşecekti.

Bu arada bu teste bakarak hangi işlemcilerin RTX 2080 Ti ile darboğaz olmadan çalışacağını az çok kestirebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
En kısa zamanda umarım Metro 2033 kenar yumuşatması 4x olan ayarlara sahip oyun testi çıkar. 60 FPS görebilecek mi acaba :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı