RTX 2080S vs RX 5700 XT

8700K hocam.

Herkesin genel olarak kanısı herhalde bu hocam ama ısınma sorununu galiba çözebiliyoruz lakin driver da çok önemli sonuçta bu durumun FPS ve diğer donma kasma gibi durumlara da yol açması can sıkıcı olur diye düşünüyorum.
Oyundan soğuyorsunuz emin olun.

Bari 3060 alın ya. 2080S almazsam öldürseler bile ölmeyi tercih ederim. Çünkü daha yenisi varken eskiyi kullanmak olmaz. Oyun oynarken neyim zevk almam yani.
Hocam gönül ister 3070 alalım lakin artan dolar kurunu göz önünde bulundurmamız gerektiği gibi kendi bütçemde aşmamam gerek. Tabi bunun yanı sıra şuan küresel Covid19 yüzünden gecikmeler yaşanıyor ve yaşanacak gibide tamimiyle zaman kaybı olduğunu düşünüyorum.
Oyundan soğuyorsunuz emin olun.
En çok korktuğum durum maalesef oyundan soğumak. Apex Legends ve MW/WZ oynuyorum şuan için ve 2k da 144hz'i gerçekten bir nebzede olsa stabil şekilde sorunsuz almak istiyorum.
Gerek yok 2080SUPER çok güçlü kart işini görür. 5899TL olur bence umarım daha ucuz olur.
Tavsiyenizi dikkate alacam hocam. Gönlümden de geçen 2080Super açıkçası lakin dediğim gibi ne derece fark görürüm ne derece stabilizasyon alırım söz konusu olunca insan bildiğinde bile tereddüt ediyor. :)

Hocam gönül ister 3070 alalım lakin artan dolar kurunu göz önünde bulundurmamız gerektiği gibi kendi bütçemde aşmamam gerek. Tabi bunun yanı sıra şu an küresel covid19 yüzünden gecikmeler yaşanıyor ve yaşanacak gibide tamimiyle zaman kaybı olduğunu düşünüyorum.

O zaman bütçenizi kur veya altına çevirip bekleyin. Ya da boş ver aga. Ben olsam %100 RTX 3060 alırdım ama ben işte sen değil. Ama şu model muhteşem değil mi? Şu şıklığa bak be. İşe girip alasım geldi cidden çok iyi bir tasarımı var. Çaktırmayın sizi RTX 3070'e aşık etmeye çalışıyorum.

O zaman bütçenizi kur veya altına çevirip bekleyin. Ya da boş ver aga. Ben olsam %100 RTX 3060 alırdım ama ben işte sen değil. Ama şu model muhteşem değil mi? Şu şıklığa bak be. İşe girip alasım geldi cidden çok iyi bir tasarımı var. Çaktırmayın sizi RTX 3070'e aşık etmeye çalışıyorum.

Hocam yurtdışında arkadaşım var kendisi Malta'da yaşıyor. Türkiye'deki fiyatlara bakıldığında daha uygun yani örnek vermem gerekirse Asus Rog 3080'i 9bin liraya bulabiliyorum Türkiye'de ki fiyatını ise Vatan Bilgisayarda görmüşünüzdür. Lakin dediğim gibi burada söz konusu f/p olması :) Teşekkürler kendiniz gibi düşünüp teşvik ettiğiniz için :)

Yerinizde olsam 2080s alırdım ki
5700xt ve 2070s arasında kalmıştım teknoloji sürücü bakımından ısılar bakımından güç tüketimi bakımından 2070s aldım memnunum.

Yerinizde olsam 2080s alırdım ki
5700xt ve 2070s arasında kalmıştım teknoloji sürücü bakımından ısılar bakımından güç tüketimi bakımından 2070s aldım memnunum.
Hocam Rx 57000 Xt'nin anladığım kadarıyla ne 2070S ne de 2080S karşısında hiçbir model fark etmeksizin artısı yok :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı