melihdag066
Decapat
Kime göre neye göre?1080P oyunculuk için İntel tabanlı sistem daha iyi olurdu.
Herkese göre. Ryzen İşlemciler Multiplayer oyunlarda güçlü ekran kartlarına yetersiz kalıyor. Özellikle düşük çözünürlükte. 7700K ile %90 GPU kullanımı elde ettiğim oyunlarda R5 2600X ile %70 kullanım oranını nadir geçiyorum. Ekran kartım GTX 1080.Kime göre neye göre?
bu videoyu izle işine yarar.240 HZ monitörüm var ama bu FPS'i alıyorum ekran kartı kullanımımı nasıl artırım?
RTX 2080ti
Ryzen 7 2700x
16GB RAM
Bahsettiğiniz işlemciler arasındaki fiyat farkından haberiniz vardır umarım.Herkese göre. Ryzen İşlemciler Multiplayer oyunlarda güçlü ekran kartlarına yetersiz kalıyor. Özellikle düşük çözünürlükte. 7700K ile %90 GPU kullanımı elde ettiğim oyunlarda R5 2600X ile %70 kullanım oranını nadir geçiyorum. Ekran kartım GTX 1080.
Bahsettiğiniz işlemciler arasındaki fiyat farkından haberiniz vardır umarım.
Bende hem i3 8100 hemde Ryzen 5 2600 kullanmış biri olarak söylüyorum ikisini de aynı fiyat bandında aldım, aralarında baya fark vardı performans açısından.
İntel = ÇöpHerkese göre. Ryzen İşlemciler Multiplayer oyunlarda güçlü ekran kartlarına yetersiz kalıyor. Özellikle düşük çözünürlükte. 7700K ile %90 GPU kullanımı elde ettiğim oyunlarda R5 2600X ile %70 kullanım oranını nadir geçiyorum. Ekran kartım GTX 1080.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.