RTX 3050 6 GB düşük FPS veriyor

Arkadaşınız cihazi en giriş seviye cihazlardan fiyatı da 18bin TL ama yine de benden fazla FPS alıyormuş şaka gibi.

Bir de eğer CS:GO'da 4050 ve 3050 arasında fazla fark yoksa ikisi de 75 watt bu laptopun aynısın 4050'li versionunu alan adam testte 250 300 FPS alıyor.

Hocam dediğim gibi işlemciyi güç planından %100 yapın ve Turbo Boost açın işlemcinin o kadar soğuk olması laptoplarda mümkün değil.

Bu konu niye kilitli değil hala, servis cihazın sorunsuz olduğuna vardıysa burdakiler ne yapsın?
Biz sorunu cözmeye çalışıyoruz sorunlu değilse benim yaptığım herhangi bir ayardan dolayı olduğunu düşünüyoruz çünkü bu kadar güçlü işlemcili bir laptopta 100fpslerde sürünmek normal değil. Ben buraya kayıt olalı fazla olmadi nasil oluyor bilmiyorum. Ama konuyu takipten çıkabilirsin diye biliyorum.

Biz sorunu cözmeye çalışıyoruz sorunlu değilse benim yaptığım herhangi bir ayardan dolayı olduğunu düşünüyoruz çünkü bu kadar güçlü işlemcili bir laptopta 100fpslerde sürünmek normal değil. Ben buraya kayıt olalı fazla olmadi nasil oluyor bilmiyorum. Ama konuyu takipten çıkabilirsin diye biliyorum.
Konu takipde değil zaten, ara sıra girip okuyorum. Servise bunu kanıtlasan ya değişim ya da sorunu çözecekler zaten, burada insanları ikna etmekle zaman harcamanı önermem.

Nihai güç modunu açmayı dene bir istersen. Google'da nasıl açılacağı yazıyor.

İşlemci hep soğuksa bir de kaynak kullanım testi yap oyunlarda. CPU 70 derece iken yüksek fps yoksa limitleme konulmuş olabilir.

İşlemci hep soğuksa bir de kaynak kullanım testi yap oyunlarda. CPU 70 derece iken yüksek fps yoksa limitleme konulmuş olabilir.
Hocam ben yüksek performans modunda kullanıyordum zaten sanırım turbo boost açık oluyor. Birde 4050 75 watt ve 3050 75 watt arasinda Csgoda fazla fps oynamaz değilmi?

Hocam ben yüksek performans modunda kullanıyordum zaten sanırım Turbo Boost açık oluyor. Bir de 4050 75 watt ve 3050 75 watt arasinda CS:GO'da fazla FPS oynamaz değil mi?

Sanırım yazarak olmuyor o iş açık olmayabilir kontrol edin işlemci oyunda o kadar soğuk olamaz sınır varsa onu da kaldırın.

Çok oynamaz 4050'li sistemler düşükte >300 alıyorlar.

Bir ayarı açıp işleri iyice bozmuş olabilirler ama olmaya da bilir. Sistem yapılandırmasına girip, ön yükleme seçeneklerini seç. Sonrada gelişmiş seçeneklere bas. işlemci sayısı yazan kutucuk işaretliyse altında yazan sayıyı ya en sona çek yada hiç elleme, kutucuğun işaretini kaldır. Bir ihtimalle bu ayar açık olabilir. Ama emin değilim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı