RTX 3050 alınır mı?

Bütçe
12k
Hocam ne tavsiye edersiniz.

Hocam 3050 alırsam çok pişman mı olurum baktım biraz videolara RX 6600, 3050'yi yok ediyor ama driver sorunlarıyla uğraşmakta çok istemiyorum.

3050 almak yerine 1660 Super sistem al o zaman aynı FPS'i alacaksın zaten Intel Arc A750 sistem alabilirsin 10 bin TL'ye vardı hazır.

Hayır benim yorumumu beğenmeyen arkadaşlar NVIDIA kullanıp AMD kullanan benim söylediğim sözleri mi beğenmiyorlar? Kullanmayan birisi nasıl bu karta laf söyleyebilir birisi çıkmış oradan kartta sorun yok driverları çok kötü ya kullanmadan nasıl laf söylebiliyorsunuz kardeşim super çözünürlüğü hiçbir oyunda neredeyse adamakıllı çalışmayan bir driverdan bahsediyoruz şaka gibi benim yorumuma beğenmedim atıp durmayın.

Mesela en basit şurada kartın driver sorunları olduğunu NVIDIA tercih edilmesi gerektiğini belirtmişim.

Hocam ne tavsiye edersiniz

Hocam 3050 alırsam çok pişman mı olurum baktım biraz videolara rx 6600 ,3050yi yok ediyor ama driver sorunlarıyla uğraşmakta çok istemiyorum
Yukarıda bir arkadaş 2.el 3060 ti demişti galiba. O daha mantıklı gibi. Ne alırsanız alın, sürücü sorunu istemiyorsanız AMD almayın.

Hocam ne tavsiye edersiniz

Hocam 3050 alırsam çok pişman mı olurum baktım biraz videolara rx 6600 ,3050yi yok ediyor ama driver sorunlarıyla uğraşmakta çok istemiyorum

Büyük ihtimal birkaç gün sonra pişman olduğunuza dair konu açarsınız. En kötü 3060 alın en azından.

Anladığım kadarıyla hazır sistem alacaksınız, içinde RX6600'li hazır sistemi tercih etmeniz daha mantıklı olur. Aklınızdaki birkaç sistemi atabilirseniz incelemek isteriz. 3050'yi alırsan pişmanın da pişmanı olursun, bizi dinlemeni tavsiye ediyorum. RX 6000 ve sonraki serilerinde driver, hata sorunları vb. gibi birçok şey düzeldi ve sorun yaşama olasılığın çok çok düşük diyebiliriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı