RTX 3050 Black Myth: Wukong oynatır mı?

Anladım, benim hatam, ama ekran kartı gereğinden az watt kullanıyor, önceden geçici süreliğine elime Zotac 3050 geçtiğinde 170-200 watt arasında kullanmaktaydı.

Garipmiş 130W TDP'ye sahip. 3060 bile 170W TDP ile sınırlı. Sistemin tükettiği toplam güce falan bakıyorsunuzdur.

Oyunun optimizasyonuna bağlı, ama minimum gereksinimde 5700XT ve 1080 Ti gösteriyor, biraz zorlanabilir fakat imkansız olduğunu düşünmüyorum, losless scaling/fsr frame gen/dlss sayesinde açabilir.

Minimum gereksinimde nerede 5700 XT ve 1080 Ti yazıyor? Oyun daha PS5 için bile çıkmadı 1 tane trailer yayınladılar sadece. Belki 2-3 sene sonra PC'ye gelecek oyunda şimdiden PC gereksinimleri yazması mümkün değil. En son optimizasyon yapılır. Paylaşan kimse yalan atmış.

Minimum gereksinimde nerede 5700 XT ve 1080 Ti yazıyor? Oyun daha PS5 için bile çıkmadı 1 tane trailer yayınladılar sadece. Belki 2-3 sene sonra PC'ye gelecek oyunda şimdiden PC gereksinimleri yazması mümkün değil. En son optimizasyon yapılır. Paylaşan kimse yalan atmış.
"tahminlerinde" yazmayı unuttum özür dilerim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı