Dolaroldu8tl
Hectopat
- Makaleler
- 3
Eski kartların çıkıslarına göre konusmus eskiden 1050 çıktığında 960 ondan bi tık daha güçlüydü mantıklı arkadasın söylediği.Neye dayanarak dediniz peki??
Eski kartların çıkıslarına göre konusmus eskiden 1050 çıktığında 960 ondan bi tık daha güçlüydü mantıklı arkadasın söylediği.Neye dayanarak dediniz peki??
3070 in 2080ti a denk olduğunu düşünürsek 3060 ın dengini 2070S desek 3050 nin dengini 2060s veya 2060 olacağını düşününce değecek bir fark oluşacak gibi duruyor.2K'ye değecek bir performans olacağını sanmıyorum. Daha çıkmamış bir kart için çok kesin konuşuyorsunuz.
Haklısınız ucuz kartlar için AMD'ye sığınacağız gibi duruyor.2K'ye değecek bir performans olacağını sanmıyorum. Daha çıkmamış bir kart için çok kesin konuşuyorsunuz.
GTX serisi biraz pahalı idi o zamana kıyasla, GT serisini biraz daha düşük kesime hitap etmek için getirdiler. NVIDIA artık büyük oynuyor, yapacağı en düşük kart 3050 olacaktır şu an.
Eski kartların çıkıslarına göre konusmus eskiden 1050 çıktığında 960 ondan bir tık daha güçlüydü mantıklı arkadasın söylediği.
Hocam, ben olsam toplardım. Şu an alacağınız bir sistem sizi maksimum 6-7 yıla kadar götürür.Bende sistem toplayacağım hazır indirimler varken toplasammı sizce ya da RTX 3050'nin çıkışınımı beklesem sizce?
2060S civarı olacaktır bence de. Ray Tracing performansı geliştirilmiş 2060S de denilebilir aslında. Ancak dediğim gibi, o 2K paraya işlemci+anakart alınabiliyor. İnsanlar alabilirse 3070, alamazsa 3050 alsınlar. Aslında boşa tartışıyoruz.3070'in 2080 Ti'a denk olduğunu düşünürsek 3060'ın dengini 2070S desek 3050'nin dengini 2060S veya 2060 olacağını düşününce değecek bir fark oluşacak gibi duruyor.
Bütçeye bağlı olarak değişir, ben olsam 3060 ve 3050'yi beklerdim.Ben de sistem toplayacağım hazır indirimler varken toplasam mı sizce, ya da RTX 3050'nin çıkışını mı beklesem sizce?
Hocam ben olsam toplardım şu an alacağınız bir sistem size maximum 6-7 yıla kadar götür.
Ne kadar iyi niyetlisiniz, bu devirde 2 milyara Ray Tracing destekli bir kart almamıza izin verirler mi sizce?
Bu videolara bakarak dayandım gerçek mi bilmiyorum.Neye dayanarak dediniz peki??
Bu videolara bakarak dayandım gerçek mi bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.