GPU'nun %100 olması zaten iyi bir şey, sıkıntı asıl %100 olmazsa başlıyor zaten.Bence de bir şekilde kurtulmam lazım ama iade asla etmezler bence göndersem bilindik testleri yapıp sorun yok diye geri gönderirler
Yokmu GPU'nun sıkıntılı oldugunu belirleyebileceğimiz test
Eki Görüntüle 2103025
Şu an mesela Minecraft'ta sıkıntısız Shader var ondan %100 GPU
GPU'nun %100 olması zaten iyi bir şey, sıkıntı asıl %100 olmazsa başlıyor zaten.
GPU için düzgün bir test olarak belki OCCT araçlarını deneyebilirsiniz.
VRAM testi 3D testi falan yapın.GPU kaç dk test yapayım burnln PassMark ile test yapmıştım sıkıntı çıkmamıştır OCCT De hangisi seçin ne kadar süre yapayım
VRAM testi 3D testi falan yapın.
Bence tüm testleri yapın ya.
Tamamdır eskiden 5 dk VRAM testi yapmıştım hata vermemişti bugün içinde haber edeceğim
Tamamdır tek tek 20 dk yeter mi?
Bu arada bu uygulama ile bütün her şeyime test yapmıştım sıkıntı çıkmamıştı ben yine de OCCT ile test yapıp bir 15 20 dk bugün içerisinde haber edeceğim teşekkürler ilgilendiğiniz için
Hiçbir testte sıkıntı çıkmadı powwerde AX512 ve SSE'yi kısa tuttum sistem 2 saattir testte oldugu için CPU ısındı normal o hiçbir uyarı almadım tek garibime giden CPU Stres testinde %100'den 70 60 seviyelerine düşüyor sonra 100 oluyordu
Benim bir fikrim yok daha da yani elimden geleni yaptım ben artık. Bu arada kaliteli bir monitörle de test edin. Monitör drop hissettiriyor olabilir.Tamamdır eskiden 5 dk VRAM testi yapmıştım hata vermemişti bugün içinde haber edeceğim
Tamamdır tek tek 20 dk yeter mi?
Eki Görüntüle 2103047
Bu arada bu uygulama ile bütün her şeyime test yapmıştım sıkıntı çıkmamıştı ben yine de OCCT ile test yapıp bir 15 20 dk bugün içerisinde haber edeceğim teşekkürler ilgilendiğiniz için
Hiçbir testte sıkıntı çıkmadı powwerde AX512 ve SSE'yi kısa tuttum sistem 2 saattir testte oldugu için CPU ısındı normal o hiçbir uyarı almadım tek garibime giden CPU Stres testinde %100'den 70 60 seviyelerine düşüyor sonra 100 oluyordu
Eki Görüntüle 2103365
Bu da M.2 SSD'nin testi
@erengore
Eki Görüntüle 2103387
VBIOS versiyonum burada var herhangi bir yanlışlık var mı?
@erengore Mesela şu anlık oyunda yaşadığım FPS droplarda hiçbir kullanımım düşmüyor ama FPS drop hissiyatı yapıyor bir şey bir şeye yetişemiyor bence monitör veya kabloyla alakası var ama GPU da da bir olay var gibi
Yapmam gerekn bir şey kaldı mı? @erengore ya da aklınıza gelen
Benim bir fikrim yok daha da yani elimden geleni yaptım ben artık. Bu arada kaliteli bir monitörle de test edin. Monitör drop hissettiriyor olabilir.
Bu arada siz dönüştürücü mu kullanıyordunuz?Tamamdır bazı parametreleriniz yok demiştiniz diğer sayfalardaki resimlerde tam halini attım ondadamı yok bir de monitörüm TN panel panelinden dızzzzzz diye ses geliyor 60 Hz'e filan alınca renkler kayıyor
Bu arada siz dönüştürücü mu kullanıyordunuz?
Sizin taktığınız portlarda da elektriksel olaylar meydana geliyor belirteyim. Dönüştürücüsüz sağlam bir bağlantı ile başka kaliteli bir monitörde deneyin tez vakit.
VGA'dan verimli dönüştüremezsiniz ki.Alfais marka HDMI to VGA marka pasif dönüştürücü vardı çıkarttım Dark'ın DP to VGA aldım NVIDIA denetim masasında VGA gözüküyor aktif dönüştürücü bir farkı yok oda aynı ama VGA kablosunda bir şey var bence bir de evdeki TV 60 Hz HDMI portu var ama internet çekemiyorum işte monitör arkadaşımda var BenQ 144 Hz
VGA'dan verimli dönüştüremezsiniz ki.
Tez vakit düzgün monitörde düzgün bir bağlantı ile deneyin.
VGA'dan verimli dönüştüremezsiniz ki.
Tez vakit düzgün monitörde düzgün bir bağlantı ile deneyin.