RTX 3050 i3 12100F sistem %1 ve %0.1 FPS değerleri çok düşük

• Konuyu başlatan uıop
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 168
  • Görüntüleme 5.688
@uıop Windows 11 23H2 deneyin ve bence XMP açmayın

1706689774288.png

XMP ile alakası olmadıgını düşünüyorum farklı CL değerleri ile de denedim soru aynı bu arada GPU-Z de bazı yerler unkown gözüküyor ilk gün buna bir alakası olma olasılığı var mı? Lookupa basınca da bir şey çıkmıyor hata veriyor.

Dosya Ekleri

• 1706689818332.png
    1706689818332.png
    33,6 KB · Görüntüleme: 32
@uıop hocam ekran kartı transistör sayısı göstertmiyor aa şaka gibi 😂 İlk defa görüyorum. bende durum böyle.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    36,8 KB · Görüntüleme: 29
@uıop VBIOS'dan olabilir bu durum siz en iyisi kartı değiştirin ya da yapabilirim diyorsanız karta BIOS bulalım. Yüksek ihtimal karttan olabilir. Hazır almıştınız değil mi sistemi ekran kartının değişimini talep edin.

@uıop VBIOS'dan olabilir bu durum siz en iyisi kartı değiştirin ya da yapabilirim diyorsanız karta BIOS bulalım. Yüksek ihtimal karttan olabilir. Hazır almıştınız değil mi sistemi ekran kartının değişimini talep edin.

Hazır sistem aldıkda İtopya'dan alındı malum İtopya garanti işlerinde çok katı olduğu için ben tamiri zor yapacaklarını düşünüyorum ama ekran kartı tarafından hiçbir sorun yaşamadım öyle oyundan atma grafik hataları filan FurMark testi yaparken filan atmıyordu yani 2D 3D OpenGL testi filan sıkıntısız geçmişti

Technopat Haberler

Geri
Yukarı