- Makaleler
- 4
Hocam bu neArkadaşlar aradım bilgisayarcıyı "Bir sorun olursa iade edebilirsin sorun olmaz kardeşim" dedi. Bakın şaka yapmayın eğer doğru değilse iade edeceğim.
Hocam bu neArkadaşlar aradım bilgisayarcıyı "Bir sorun olursa iade edebilirsin sorun olmaz kardeşim" dedi. Bakın şaka yapmayın eğer doğru değilse iade edeceğim.
Konu troll anlaşıldı. @UBerkArkadaşlar aradım bilgisayarcıyı "Bir sorun olursa iade edebilirsin sorun olmaz kardeşim" dedi. Bakın şaka yapmayın eğer doğru değilse iade edeceğim.
Ya oğlum koskoca GTX 1050 Ti yazıyor kör müsün?Arkadaşlar aradım bilgisayarcıyı "Bir sorun olursa iade edebilirsin sorun olmaz kardeşim" dedi. Bakın şaka yapmayın eğer doğru değilse iade edeceğim.
Hocam ben 9050 olarak gördüm galiba.Arkadaşlar aradım bilgisayarcıyı "Bir sorun olursa iade edebilirsin sorun olmaz kardeşim" dedi. Bakın şaka yapmayın eğer doğru değilse iade edeceğim.
GTX ve RTX arasında bir harflik fark var. Umarım görmüşsünüzdür onu.Arkadaşlar aradım bilgisayarcıyı "Bir sorun olursa iade edebilirsin sorun olmaz kardeşim" dedi. Bakın şaka yapmayın eğer doğru değilse iade edeceğim.
Arkadaşlar aradım bilgisayarcıyı "bir sorun olursa iade edebilirsin sorun olmaz kardeşim" dedi. Bakın şaka yapmayın eğer doğru değilse iade edeceğim.
Arkadaşlar aradım bilgisayarcıyı "bir sorun olursa iade edebilirsin sorun olmaz kardeşim" dedi. Bakın şaka yapmayın eğer doğru değilse iade edeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.