RTX 3050 laptop nasıldır?

Isınma konusunda render yaptığım zaman 85 dereceleri görüyorum ama normal böyle oyun oynarken falan mesela bu SS i aldığımda yaklaşık 4 saattir bu oyunu oynuyordum ısıları bu şekilde.

Isınma konusunda render yaptığım zaman 85 dereceleri görüyorum ama normal böyle oyun oynarken falan mesela bu SS i aldığımda yaklaşık 4 saattir bu oyunu oynuyordum ısıları bu şekilde.

Hocam oyunda %60 kullanıyor ve sizdeki cihaz yeni nesil Clevo ısı eski tiplere göre daha iyi cinabech 2023 multi Core test edin performans modunda.

İşte render dediğim o zaten cinabech uygulamasında test ettim 85 dereceyi gördü en son anlık olarak bir ara 95'e çıkıp indi hemen sadece.

İşte render dediğim o zaten cinabech uygulamasında test ettim 85 dereceyi gördü en son anlık olarak bir ara 95'e çıkıp indi hemen sadece.

Şaşırtı ilk defa sizdeki laptopun seri no paylaşma ihtimaliniz var mı? Hangi Clevo'ya denk geliyor onu öğreneceğim. Benimki NH58hpq.

AAA evet bu kötü mü yoksa.

Yeni nesil Clevo ne kadar yeni olsa da hiçbir zaman Clevo önermem Monster'ın Tongfang kasaları daha mantıklı Japon malı Clevo Tayvan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı