RTX 3050 laptopa 2K veya 4K monitör takılır mı?

Metin ATMACA

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, MSI Katana GF76 11UC kullanıcısıyım. (bkz: https://www.msi.com/Laptop/Katana-GF76-11UX/Specification)

Laptopuma iyi bir harici monitör bağlayarak kasalı bilgisayar gibi kullanmak istiyorum. Bunun için 2K veya 4K bir monitör almak istiyorum fakat tam olarak uyumlu olup-olmadığını çözemedim. Oyunlarda performans kaybı yaşamaksızın en yüksek verimliliği alabilmek için hangi monitörü (örneğin: 2K / 240Hz.) Tercih etmeliyim?

Bilgisayara ait detaylı özellikler yukarıya eklediğim bağlantıda yer alıyor. 2K veya 4K monitör kullanabilir miyim? Maksimum kaç Hertz tercih edebilirim? Teşekkürler.

Display Port ile baglayin hocam. Ayriyeten monitoru kullanirken bilgisayarin ekranini devre disi birakin. Ne kadar fazla ekran olursa ekran kartına o kadar yük biner.

DP bağlantısı için "şunu al" diyebileceğiniz bir ürün var mı? Ben göz gezdirdiğimde her türlü fiyat aralığında ürün var.

Hocam şuan kontrol ettiğimde benim bilgisayarımda DP yok, HDMI 2.1 portu var.
240hz. bir monitör için sorun teşkil eder mi?

Type-C girisleriniz DP destekliyor mu hocam? HDMI 2.1 ile de 240Hz alabilirsiniz sorun olmaz.

Hocam Type-C DisplayPort görüntüyü bozuyor diye okumuştum dönüştürücü olduklarından dolayı. HDMI daha mantıklı olamazmı.

Eğer 2K'da oynayacaksanız boş yere monitör Hz'si yüksek almayın 60Hz yeterli.

Bilgisayarı neredeyse hiçbir oyunda 500 fps alamayacağı için neden gereksiz para versin?

Kullanılır kullanmasına da daha 1080p'de bile berbat bir kart ile 2k oynamak kötü olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…