RTX 3050 laptopa 2K veya 4K monitör takılır mı?

Metin ATMACA

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, MSI Katana GF76 11UC kullanıcısıyım. (bkz: https://www.msi.com/Laptop/Katana-GF76-11UX/Specification)

Laptopuma iyi bir harici monitör bağlayarak kasalı bilgisayar gibi kullanmak istiyorum. Bunun için 2K veya 4K bir monitör almak istiyorum fakat tam olarak uyumlu olup-olmadığını çözemedim. Oyunlarda performans kaybı yaşamaksızın en yüksek verimliliği alabilmek için hangi monitörü (örneğin: 2K / 240Hz.) Tercih etmeliyim?

Bilgisayara ait detaylı özellikler yukarıya eklediğim bağlantıda yer alıyor. 2K veya 4K monitör kullanabilir miyim? Maksimum kaç Hertz tercih edebilirim? Teşekkürler.

O zaman sizin önerdiğiniz monitöre yöneliyorum hocam. Son olarak sormak istediğim bir şey var. Ben bilgisayarda genellikle oyun oynuyorum ve kendi ekranına nazaran hârici ekranla herhangi bir performans kaybı yaşamak istemiyorum. Laptopu (MSI Katana GF76 11UC) ekrana bağlarken bağlantı aparatı olarak ne almalıyım?
Display Port ile baglayin hocam. Ayriyeten monitoru kullanirken bilgisayarin ekranini devre disi birakin. Ne kadar fazla ekran olursa ekran kartına o kadar yük biner.

Type-C girisleriniz DP destekliyor mu hocam? HDMI 2.1 ile de 240Hz alabilirsiniz sorun olmaz.

Hocam Type-C DisplayPort görüntüyü bozuyor diye okumuştum dönüştürücü olduklarından dolayı. HDMI daha mantıklı olamazmı.

Hz konusunda sinir tanimayin. Gerek 500 Hz olsun hic sorun degil. Tepki suresine ve ekran paneli turune dikkat edin derim. Rekabetci online oyun oynuyorsaniz 1ms tepki suresi gayet iyi. Ekran paneli olarak da IPS tercih ederseniz renk dogrulugu konusunda daha iyi olur. IPS panel, renkleri daha dogru iletiyor yani.
Bilgisayarı neredeyse hiçbir oyunda 500 fps alamayacağı için neden gereksiz para versin?

Merhaba, MSI Katana GF76 11UC kullanıcısıyım. (bkz: https://www.msi.com/Laptop/Katana-GF76-11UX/Specification)

Laptopuma iyi bir harici monitör bağlayarak kasalı bilgisayar gibi kullanmak istiyorum. Bunun için 2K veya 4K bir monitör almak istiyorum fakat tam olarak uyumlu olup-olmadığını çözemedim. Oyunlarda performans kaybı yaşamaksızın en yüksek verimliliği alabilmek için hangi monitörü (örneğin: 2K / 240Hz.) Tercih etmeliyim?

Bilgisayara ait detaylı özellikler yukarıya eklediğim bağlantıda yer alıyor. 2K veya 4K monitör kullanabilir miyim? Maksimum kaç Hertz tercih edebilirim? Teşekkürler.
Kullanılır kullanmasına da daha 1080p'de bile berbat bir kart ile 2k oynamak kötü olur

Technopat Haberler

Geri
Yukarı