RTX 3050 laptopa 2K veya 4K monitör takılır mı?

Metin ATMACA

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, MSI Katana GF76 11UC kullanıcısıyım. (bkz: https://www.msi.com/Laptop/Katana-GF76-11UX/Specification)

Laptopuma iyi bir harici monitör bağlayarak kasalı bilgisayar gibi kullanmak istiyorum. Bunun için 2K veya 4K bir monitör almak istiyorum fakat tam olarak uyumlu olup-olmadığını çözemedim. Oyunlarda performans kaybı yaşamaksızın en yüksek verimliliği alabilmek için hangi monitörü (örneğin: 2K / 240Hz.) Tercih etmeliyim?

Bilgisayara ait detaylı özellikler yukarıya eklediğim bağlantıda yer alıyor. 2K veya 4K monitör kullanabilir miyim? Maksimum kaç Hertz tercih edebilirim? Teşekkürler.

Merhaba, MSI Katana GF76 11UC kullanıcısıyım. (bkz: https://www.msi.com/Laptop/Katana-GF76-11UX/Specification)

Laptopuma iyi bir harici monitör bağlayarak kasalı bilgisayar gibi kullanmak istiyorum. Bunun için 2K veya 4K bir monitör almak istiyorum fakat tam olarak uyumlu olup-olmadığını çözemedim. Oyunlarda performans kaybı yaşamaksızın en yüksek verimliliği alabilmek için hangi monitörü (örneğin: 2K / 240Hz.) Tercih etmeliyim?

Bilgisayara ait detaylı özellikler yukarıya eklediğim bağlantıda yer alıyor. 2K veya 4K monitör kullanabilir miyim? Maksimum kaç Hertz tercih edebilirim? Teşekkürler.

Takılır da LoL CS2 Valorant oynarsın. Baba oyunlarda sürünür. 4K alma 2 k al yüksek herz ileride de kullanırsın. 4K'da diz üstü pert kaldırmıyor.

4K da tahmini 20 FPS alırsan şanslı say kendini.

Bu ekranı satın almak istiyorum. Görüntü kalitesi, FPS yönünden herhangi bir performans kaybı yaşar mıyım? Bağlantı olarak uyumlu olur mu?

Bu ekranı satın almak istiyorum. Görüntü kalitesi, FPS yönünden herhangi bir performans kaybı yaşar mıyım? Bağlantı olarak uyumlu olur mu?

VA panel önermem. IPS panel MSI G244F modeli yeterli olacaktır sizin icin. Laptopunuza uygun laptop yükseltirseniz monitör değiştirirsiniz.

Hocam butceniz nedir monitor icin?
7K bandindaysa alın gecin bunu.

VA panel önermem. IPS panel MSI G244F modeli yeterli olacaktır sizin icin. Laptopunuza uygun laptop yükseltirseniz monitör değiştirirsiniz.

Attigim monitor gibi iyi bir VA panel IPS ten daha iyi goruntu verir. Kontrast oranı ve renk gamutu oldukca yüksek. OverDrive seviye 3 + MPRT de ghosting yapmiyor oldukca hizli bir monitor. Ezbere yorum yapmayin her VA panel kotu degil. G244F gibi paneli fiyatina gore oldukca kotu bir monitor onermek sacma olmus. MSI'in giris seviyesi monitorleri iyi degil. MAG 256F iyi sadece onunda fiyati ederinden cok yuksek.

Her şey ekran teknolojisine bağlı değil, evet IPS normalde VA'dan iyi, ama işin içine renk gamutu girerse o iş değişir, örnek olarak %45 NTSC renk gamutuna sahip IPS panel bir monitörle, %72 NTSC /%100 sRGB sahip VA panel monitör daha iyi görüntü verir.

Bütçe olarak 7-8 bin TL bandında olabilir. Ben Curved (kavisli) model satın almak istiyorum. Bununla ilgili bir öneriniz olur mu?

Bu butcedeki iyi denebileceğim Curved monitorler 1080p 27 inc hocam. 1080p icin sınır 25 inc diyebiliriz. 27 incte PPI orani dusuk kaldigi icin iyi bir goruntu olmaz. Yukarida attigim Philips'i alın gecin.

Kavisli monitör için yukarıda linkini eklediğim monitöre olur vermezseniz sizin gönderdiğiniz Philips'i alayım. Kavisli olmasını çok isterdim. 😕

Kavisli monitör için yukarıda linkini eklediğim monitöre olur vermezseniz sizin gönderdiğiniz Philips'i alayım. Kavisli olmasını çok isterdim. 😕
Viewsonic in gunceldeki monitorleri rezalet hocam. Alinmaz attiginiz monitor maalesef 🙁.

O zaman sizin önerdiğiniz monitöre yöneliyorum hocam. Son olarak sormak istediğim bir şey var. Ben bilgisayarda genellikle oyun oynuyorum ve kendi ekranına nazaran hârici ekranla herhangi bir performans kaybı yaşamak istemiyorum. Laptopu (MSI Katana GF76 11UC) ekrana bağlarken bağlantı aparatı olarak ne almalıyım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı