Hocam her sürümün yanında farklı performans artışları olabilir, ayrıca OptiFine'a alternatif daha iyi modlarda tercih edebilirsiniz optimizasyon için;
![]()
Recommended OptiFine alternatives on Fabric
Recommended OptiFine alternatives on Fabric. GitHub Gist: instantly share code, notes, and snippets.gist.github.com
bir gariplik var bu sistemle rahat 200 fps oynarsın.Minecraft 1.12.2 OptiFine'da 60-80 FPS arası alıyorum, 1.20.3 + 128X texture pack ile 140 FPS alıyorum 1.12.2'nin sorunu nedir?
1.12.2 OptiFine'da 10 yillik i7 4510U - GT 840M cihazimla bile 150-200 FPS aliyorum.
Bir gariplik var bu sistemle rahat 200 FPS oynarsın.
Hocam her sürümün yanında farklı performans artışları olabilir, ayrıca OptiFine'a alternatif daha iyi modlarda tercih edebilirsiniz optimizasyon için;
![]()
Recommended OptiFine alternatives on Fabric
Recommended OptiFine alternatives on Fabric. GitHub Gist: instantly share code, notes, and snippets.gist.github.com
1.12.2 OptiFine'da 10 yillik i7 4510U - GT 840M cihazimla bile 150-200 FPS aliyorum.
Bir gariplik var bu sistemle rahat 200 FPS oynarsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.