RTX 3050 sistem çoğu yeni oyunda kasıyor

Baydar2

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf Gaming F15-RTX 3050 Intel İ5 11 Nesil-16 GB Ram-512 GB SSD-Hyperx Quadcast Mikrofon-Rampage Pulsar Kulaklık-Gamepower Saber RGB Klavye-Rampage Drop M3 Mause-Rampage Prote Laptop Fanı-Lenovo Legion R25i-30 Monitör
Meslek
Eğitmen
ASUS marka RTX 3050 4 GB ekran kartı hafızası ve 24 GB RAM var. Artık yeni çıkan çoğu oyunda kasmaya başladı. Marvel Rivals diye bir oyun çıktı, her şey en düşükte olduğu halde FPS düşük ve bilgisayar takılıyor artık. Yükseltmek mi lazım yoksa sorun bende mi anlayamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS marka RTX 3050 4 GB ekran kartı hafızası ve 24 GB RAM var. Artık yeni çıkan çoğu oyunda kasmaya başladı. Marvel Rivals diye bir oyun çıktı, her şey en düşükte olduğu halde FPS düşük ve bilgisayar takılıyor artık. Yükseltmek mi lazım yoksa sorun bende mi anlayamadım.

Ekran kartı güçsüz hocam imkanınız var ise değiştirin.

İmkan var.

60 bin lira bütçem var bununla dizüstü almak mı mantıklı olur masaüstü mü hayatımda hiç masaüstü bilgisayar dizmediğim için çok bilmiyorum.

Hocam onu ayrı konu olarak açarsanız daha iyi olur ama tavsiyem eğer seyahat etmiyorsanız hep evde iseniz masaüstü toplamak kat ve kat daha iyi olacaktır.

Yani RTX 3050 ekran kartını çok ahım şahım görmemek lazım RTX 3000 serisinden kart diye çok beklentisi olan var. Bu kart yeni nesile uymak için DLSS için alınmalık kart. Ayrıca kesinlikle 8GB alınmalı 4GB ne hocam zaten yeni oyunların hiçbiri 4GB'ın yüzüne bakmıyor. Tabi kasarak oynarsınız. Kartın zaten belli bir potansiyeli var siz 4GB kullanarak baltalıyorsunuz.

Bir arkadaş gücsüz bir kart demiş yanlış bir yorum çünkü neye göre kime göre.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı