Crucible Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 527 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #41 Hockenheim dedi: DDU'nun yabancı bir yazılım olması sizi neden korkutuyor zaten güvenilir olduğu bilinen bir uygulama. Genişletmek için tıkla... Arkasında güvenilir bir frima ya da bir frima tarafından önerilmediği için şüphe duyuyorum o yüzden güvenemiyorum.
Hockenheim dedi: DDU'nun yabancı bir yazılım olması sizi neden korkutuyor zaten güvenilir olduğu bilinen bir uygulama. Genişletmek için tıkla... Arkasında güvenilir bir frima ya da bir frima tarafından önerilmediği için şüphe duyuyorum o yüzden güvenemiyorum.
Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.063 Çözümler 10 13 Temmuz 2023 #42 Crucible dedi: Arkasında güvenilir bir frima ya da bir frima tarafından önerilmediği için şüphe duyuyorum o yüzden güvenemiyorum. Genişletmek için tıkla... Peki siz bilirsiniz.
Crucible dedi: Arkasında güvenilir bir frima ya da bir frima tarafından önerilmediği için şüphe duyuyorum o yüzden güvenemiyorum. Genişletmek için tıkla... Peki siz bilirsiniz.