Çözüldü RTX 3050 Ti GPU kullanımı %0

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KnP2

Hectopat
1721640208979.png

CS2'de daha önceleri %80 ile %94 arasında giderken 2 gündür %0 ve şu anda bütün oyunlarda böyle bu oyun oynarken droplar girmesine sebep oluyor ve bilgisayarda herhangi bir değişiklik yapmamıştım. Kendi kendine böyle olmaya başladı. Bir tavsiyesi olan ya da neden kaynaklandığını açıklayabilecek birileri varsa sevinirim.
Sistem: 3050 Ti i5 11.nesil 16 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 2260265

CS2'de daha önceleri %80 ile %94 arasında giderken 2 gündür %0 ve şu anda bütün oyunlarda böyle bu oyun oynarken droplar girmesine sebep oluyor ve bilgisayarda herhangi bir değişiklik yapmamıştım. Kendi kendine böyle olmaya başladı. Bir tavsiyesi olan ya da neden kaynaklandığını açıklayabilecek birileri varsa sevinirim.
Sistem: 3050 Ti i5 11.nesil 16 GB RAM.
Yakın zamanda bir güncelleme, crackleme, bıos ayarı yaptınızmı? Eğer yapmadıysanız en son ne zaman stabil çalışıyor ise o tarihe geri yükleme yapın.

Hocam GPUnun açık olduğunu teyit edebilir misiniz? Yani bozulup kapanmadığını?
hocam bunu nasıl yapacağım sistemde gpu gözüküyor eğer daha fazla detay verebilirseniz bakabilirim
Yakın zamanda bir güncelleme, crackleme, bıos ayarı yaptınızmı? Eğer yapmadıysanız en son ne zaman stabil çalışıyor ise o tarihe geri yükleme yapın.
en son gelen ekran kartı güncellemesini yapmıştım fakat ondan sonra da çalışmaya devam ediyordu onun haricinde faceit indirmiştim o olabilir mi diye düşünmedim değil fakat bunu kanıtlayan bir şey de bulamıyorum açıkcası

hocam bunu nasıl yapacağım sistemde gpu gözüküyor eğer daha fazla detay verebilirseniz bakabilirim

en son gelen ekran kartı güncellemesini yapmıştım fakat ondan sonra da çalışmaya devam ediyordu onun haricinde faceit indirmiştim o olabilir mi diye düşünmedim değil fakat bunu kanıtlayan bir şey de bulamıyorum açıkcası
Güç modu hangi ayarda performans moda çekin. Grafikler den oyunu ekle. Bunları bir dene.

Aygıt yöneticisinde GPUyu ara hocam.
ekran görüntüsü alamadım fakat aygıt yöneticisinde gözüküyor ve üzerine tıkladığımda düzgün çalışıyor yazıyor hocam
Oyun modu ayarları/Grafikler/Listeden seç yada göz at kısmında bul oyunu.
hocam nvidia denetim masasını kastediyorsunuz diye algıladım evet oraya ekleyip öyle de denemiştim

ekran görüntüsü alamadım fakat aygıt yöneticisinde gözüküyor ve üzerine tıkladığımda düzgün çalışıyor yazıyor hocam
Hocam o zaman donanımsal bir sorun yoktur. Görev yöneticisini açın ve orada GPUnun kullanılıp kullanılmadığını kontrol edin. Eğer kullanılıyorsa kaçı oynadığınız oyuna, kaçı diğer şeylere kontrol edin. Zaten görev yöneticisinde gpu kullanılıyorsa oyunda kullanılıyordur. Oyundaki gösterge yanlış olabilir. Eğer gpu kullanılıyor ama oyunda kullanılmıyorsa arka planda gereksiz olarak gpu kullanan şeyleri kapatın. Öyle oyuna girip tekrardan drop oluşuyor mu diye tekrar deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı