RTX 3050 Ti GTA V'te iyi performans vermiyor

jhonnydepp

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8 GB
Ekran kartı
RTX 3050 TI
İşlemci
I5 10200H
İşlemci i5 10200H, ekran kartı RTX 3050 Ti. En düşük ayarlar fakat 40-50 FPS arasında gidip geliyor. Çözümlerinizi bekliyorum. Ayrıca bazen %100 GPU veya CPU kullandığı oluyor ama nadir.

8 GB tek kanal RAM'den dolayı olduğunu düşünüyorum. 2x8 RAM ile biraz daha iyi değerler alabilirsiniz. MSAA gibi FPS katili ayarları düşürebilirsiniz.

Bomboş yorum. Özellikle 1080P'de tek kanal 8 GB RAM olması, asla 2/3 performans kaybı yaşatmaz. En kötü ihtimalle 150 alacaksa 90 falan alır.

Bomboş yorum. Özellikle 1080P'de tek kanal 8 GB RAM olması, asla 2/3 performans kaybı yaşatmaz. En kötü ihtimalle 150 alacaksa 90 falan alır.
1080p diğer 144hz diğer ayarlar full yapıyorum.
Donanım Amd 6800h, 8x2 DDR5, Ekran kartı 3050Tİ.
bunla 70 FPS aşşağısına inmedim hiç.
Vram ile performansın bir olmadığını ne zaman herkes öğrenecek. Muhtemelen 10200h size darboğaz yaptırıyor ayarları yükseltirseniz sıkıntı kalmaz.
Sonunda şu konuya bilgisi olan birileri yazdı.

Büyük ihtimal darboğaz oluyor ayarları yükseltin.
Darboğaz olduğunu sanmıyorum işlemciniz o kartı besleyecek güçte, keza tek kanal ram'den kaynaklı olduğunu da düşünmüyorum o kadar düşük fps almassın yani.
DDU ile ekran kartı Driverını silip güncel sürümü yükleyin birde öyle deneyin.

Darboğaz olduğunu sanmıyorum işlemciniz o kartı besleyecek güçte, keza tek kanal ram'den kaynaklı olduğunu da düşünmüyorum o kadar düşük fps almassın yani.
DDU ile ekran kartı Driverını silip güncel sürümü yükleyin birde öyle deneyin.
Darboğaz olsa üretici öyle bir laptop satacağını çok düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı