RTX 3050 Ti laptop GTA 6 kaldırır mı?

Çok abartı olur ddr3 versiyonu bile gta 5'te zorlanıyor ki gddr5 hali ile anca oynanabilir durumda GTA 6 özellikle çok iyi bir animasyon sistemiyle geliceği söyleniyor işlemciler çok zorlanacaktır GT 1030'lu sistemde ki işlemci en iyi ne olabilir ki.
RDR2'de falan 1030 ile oynamaya kalkan biri zararla oturuyor GTA 6'da oynayabiliceğini düşünmüyorum insanların.
Cities Skylines 2 gibi olmayacağından eminiz gerisi fıs.
 
RTX 3050 Ti i7 11800H 32 GB RAM laptop GTA 6 çıktığı zaman normal ayarlarda kasmadan oynatır mı? (oyunun daha çıkmadığını ve sistem gereksinimlerinin belli olmadığını biliyorum. Sadece sizin fikirlerinizi merak ediyorum.)
Oyle bir Laptop DLSS Low/Medium'da en az oynatmazsa zaten en az 3080 ister. Ki Rockstar boyle birsey yapmaz. Min FHD low 1660 ister gibi.
 
RTX 3050 Ti i7 11800H 32 GB RAM laptop GTA 6 çıktığı zaman normal ayarlarda kasmadan oynatır mı? (oyunun daha çıkmadığını ve sistem gereksinimlerinin belli olmadığını biliyorum. Sadece sizin fikirlerinizi merak ediyorum.)
Çoğu kişi işi şakaya çekmiş yada saçma cevaplar vermiş. Laptoplarda en önemli parça ekran kartı ama ram, ssd (okuma yazma) gibi bileşenlerde önemlidir. Neyse, rdr 2'nin Gta 6 motorunu test etmek için oluşturulduğunu biliyoruz. Benim 3050 RTX laptop rdr 2'yi 120 fps full grafiklerde açıyordu. Bu mantıkla düşünürsek full açmaz orta-yüksek arasında bir grafik deneyimi alırsın. Ayrıca düzenli olarak belirli aralıklarla termal bakım yaptırırsan belki 120 fps alır.
 
Çoğu kişi işi şakaya çekmiş ya da saçma cevaplar vermiş. Laptoplarda en önemli parça ekran kartı ama RAM, SSD (okuma yazma) gibi bileşenlerde önemlidir. Neyse, RDR 2'nin GTA 6 motorunu test etmek için oluşturulduğunu biliyoruz. Benim 3050 RTX laptop RDR 2'yi 120 FPS Full grafiklerde açıyordu. Bu mantıkla düşünürsek Full açmaz orta-yüksek arasında bir grafik deneyimi alırsın. Ayrıca düzenli olarak belirli aralıklarla termal bakım yaptırırsan belki 120 FPS alır.

Orta-yüksek ayarlarda 120 FPS bana çok ütopik geldi. Fragmandan görüldüğü üzere harita RDR'ye kıyasla çok büyük ve detaylı olacak. Grafik bakımndan da ciddi farklılıklar olacaktır. 3050 ile orta-yüksek ayarlarda en fazla 60 civarı olur diye düşünüyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı