RTX 3050 Ti oyun performansı nasıldır?

Zaten yüksek ayarlarda oynamıyordum Valorant ve CS:GO'da hepsi orta ayarlarda oynuyordum eğer yüksek oyunları orta ayarlarda olsa oynarsam problem olmaz ama oynatır mı?

CS:GO Valorant gibi oyunlar 2 GB VRAM bile anca kullanıyor o yüzden o oyunlarda hiç sıkıntı olmaz ben Cyberpunk, asasin's Creed Valhalla gibi yeni nesil oyunlarda en yüksek ayarlar sıkıntı olur dedim.

evet onu biliyorum ama işte cs ve valoda 50 fps gördüğüm zaman oldu
Kötü model + Intel ekran kartı = 50FPS Valorant

Intel ekran kartını devre dışı bıraktığın halde 50FPS civarlarına düşüyorsa büyük bir problem var. Eğer cihaz izin veriyorsa devre dışı bırakın Intel'i.

4 gb vram kısıtlaması çok üzücü olsa gerek. yüksek sistemli oyun girdiğiniz zaman ya orta grafikte oynayacaksanız yada düşük grafiklerde oynayacaksınız 4 gb vram iş için fazlasıyla yeterli ama söz konusu oyun olursa çok güzel performanslar almayacaksanız. Eğer ben yüksek seviyeli oyunları orta grafiklerde oynarım diyorsanız evet bir gideri olabilir. Ama 5 6 yıl sonra bu ekran kartlarının iş için bile yeterli olmayacağını düşünüyorum. 6 gb vram şimdiki popüler oyunları açabilecek ve sıkıntısız bir şekilde oynatacak düzeyde bence. Bilgisayar alacaksanız onun bunun sözüyle almayın ilk önce ekran kartı sonra işlemci bunları araştırarak alınki ilerde sorun çıkmasın.
Hocam çok teşekkürler ama almamın ardından 7 ay geçti ve şuan memnunum pcden gtaV yüksek ayarlarda 100+ fps alıyorum.

Hocam çok teşekkürler ama almamın ardından 7 ay geçti ve şu an memnunum PC'den GTAV yüksek ayarlarda 100+ FPS alıyorum.
Hocam çok teşekkürler ama almamın ardından ay geçti ve şu an memnunum PC'den GTAV yüksek ayarlarda 100+ fp

Hocam çok teşekkürler ama almamın ardından 7 ay geçti ve şu an memnunum PC'den GTAV yüksek ayarlarda 100+ FPS alıyorum.

GTA 5'te 4 GB video beleği yeterli olduğu için en yüksek ayarlarda oynayabilirsiniz. Eğer GTA 5 için bilgisayar alacaksanız GTX1650 daha ucuza gelir :D

GTA 5'te 4 GB video beleği yeterli olduğu için en yüksek ayarlarda oynayabilirsiniz. Eğer GTA 5 için bilgisayar alacaksanız GTX1650EKran kartlı bilgisayarlar daha ucuza gelir :D

Hocam çok teşekkürler ama almamın ardından 7 ay geçti ve şuan memnunum pcden gtaV yüksek ayarlarda 100+ fps alıyorum.
Rtx3050 ti sayesinde gta5 gibi oyunları en yüksek ayarlarda oynayabilirsiniz. Ama gta5 için bilgisayar alacaksanız gtx1650 ekran kartlı bilgisayarları tercih edebilirsiniz. Hem daha ucuza gelir :D

Olay gta5 ise en yüksek grafik ayarlarda oynayabilirsiniz. Ama gta5 için bilgisayar alacaksanız gtx1650 gibi ekran kartları da yeterli olacaktır :D

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı