RTX 3050 Ti sistem GTA 5 açılmıyor

MuzMan36

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Yeni bir PC aldım. GTA yükledim fakat açılmıyor. Hata vermeden atıyor. Şimdi oyuna hiç giremiyorum. Ne olur yardım edin. Sürücülerim sanırım güncel ve mod kurulu değil. Bu Windows 11'den mi yoksa çözümü var mı?

PC sistemim.
  • RTX 3050 Ti.
  • i5 11.nesil
  • 8 GB RAM.
  • Windows 11.

Son düzenleyen: Moderatör:
Deneme yanılma yapıyoruz, o yüzden deneseniz kötü olmaz. Aktif olarak OneDrive kullanıyorsanız ve içinde değerli dosyalarınız varsa yedekledikten sonra silin, onun dışında bir sıkıntı olmaz.

Bir de yanlış dosyayı atmışsınız sanırım.
Bilmiyorum sizin dediğiniz dosya yolunu kopyaladım bu dosya çıktı.

Attığınız dosyanın uzantısı .pml görünüyor, benim istediğim dosyanın uzantısı .dmp. Elle tek tek gidin dosya konumuna o zaman, öyle daha garanti bulursunuz.

Attığınız dosyanın uzantısı .pml görünüyor, benim istediğim dosyanın uzantısı .dmp. Elle tek tek gidin dosya konumuna o zaman, öyle daha garanti bulursunuz.

https://www.mediafire.com/file/wmnulqhw3jl67a4/846381bb-fff0-438b-91bb-fa903def452a.dmp/file dediğiniz dosya bu galiba.

Hocam OneDrive silince masaüstü gidiyor onu ne yapacağız ?

Hocam dosyaya baktınız mı ?

Son düzenleme:
Ancak bakma fırsatım oldu kusura bakmayın, denedim ama dump dosyasını pek okuyamıyorum. Bilgili arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler. Maalesef benim bilgim dahilinde değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı