RTX 3050 Ti sistemde BurnInTest Sonuçları

wanera

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yardımcı olabilir misiniz Valorant'ta oyunum sürekli kendi kendine kapanıp Windows masaüstüne düşüyorum veya ekran kartı sürücüsü hatası veriyor DDU ile ekran kartı silme vs. gibi işlemler yaptım yazılımsal bir sorun olmadığını düşünüp BurnInTest yaptım ve sonuçlarını sizlerle paylaşıyorum 80 adet hata buldu. Anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. Garantisi devam ediyor ürünün teknik servise göndermeli miyim? Ayrıca sıcaklık değerini de sizlerle paylaşıyorum. Yardımcı olabilecek herkese çok teşekkür ederim. Casper Excalibur G770 500GB SSD 3050 Ti 8 GB RAM

Bir paylaşım göremiyorum.

Ama zaten dediklerine göre alet sıkıntılı. Casperda şaşırdık mı.. hayır. Kanıtları ekran çıktılarını filan alıp garantiye gönderin. Bir daha da Casper almayın.

sıcaklık değerleri.png

Bir paylaşım göremiyorum.

Ama zaten dediklerine göre alet sıkıntılı. Casperda şaşırdık mı.. hayır. Kanıtları ekran çıktılarını filan alıp garantiye gönderin. Bir daha da Casper almayın.
paylaştım yanıt olarak bakabilir misiniz rica etsem

Dosya Ekleri

• sıcaklık değerleri.png
    sıcaklık değerleri.png
    136,2 KB · Görüntüleme: 58
  • BurnInTestLog...txt
    47,4 KB · Görüntüleme: 40
Diğer testleri de yapın FurMark gibi. Aleti çökertin, çöktüğüne de kayıt altına alın ve garantiye gönderin.

Çözümü Casper yetkili servise vermekte buldum arkadaşlar, gönderdim kargo ile bana sıfır cihaz gönderdiler. Forumda da genel olarak da gözüm çok korkmuştu Casper öyle böyle diye ama yeni cihaz sıfır sıkıntı canavar gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı