RTX 3050'li sistemde Cyberpunk 2077 vermesi gerekenden daha düşük FPS veriyor

Laptop yerine keşke masaüstü alsaydım. Pişman olmadığım gün neredeyse yok. Her oyunda böyle saçma optimizasyon sorunları çıkarıyor ama 11. sınıf olduğum için zaten çok oynayamıyorum en azından üniversitede kullanırım.

75W sanırsam.

Masaüstü kullanıyordum birkaç yıldır laptopun rahatlığını o kadar özledim ki ihtiyacım olmamasına rağmen Excalibur G870 aldım neredeyse 15 veya 16 gündür bende ve PC testleri ile neredeyse birebir performans alıyorum. Şu an Excalibur olmasına rağmen memnunum. Tek sıkıntısı fan sesi ama performansı o kadar yeterli geliyor ki ne MUX açtım ne de laptopu tam gücünde kullanıyorum. Tabii ekran kartım 90+15W ve yüksek performans ile çalıştırmadığım sürece 80W değerini geçmiyor dolayısıyla yüksek sıcaklıklara da çıkmıyor. Muhtemelen ileride 8 GB VRAM bana sorun olacak gibi sende orada RTX3050 modelini almışsın açıkçası RTX 4060 bile düşük kalıyor imkanım olsaydı RTX 4060 Ti 16 GB VRAM almak isterdim minimum. gaming laptop alırken watt değeri ve VRAM değerlerine direkt dikkat etmek gerekiyor çünkü elinizdeki ekran kartından 10W gibi fazla değere sahip laptoplar size 3 FPS fark atabilir ve aynı ekran kartının benzer fiyata daha fazla VRAM'e sahip versiyonunu bulabilirsiniz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar prologe bölümü bittikten sonra oyun daha bir beter oldu zaten Epic'ten aldım 2 saat bulut eşitleme yapıyor ara sıra Launcher'ı bile açamıyor Low ayarlar DLSS performansda 30-45 arası alır oldum red Launcher'e girince driverınızı güncelleyiniz diye yazı çıkıyor ama hepsi güncel gerçekten bir şey anlamadım. Benim 1650 Ti laptopta oynayan arkadaşım medium ayarlarda sabit 60 alıyor ama onda Phantom liberty yok o yüzden mi çok alıyor anlayamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı