RTX 3060 12 GB sistem kaç TL'ye satılır?

enes66ak

Picopat
Daha fazla  
MSI RTX 3060 12 GB Gaming X
Ryzen 5 5600.
DeepCool AG400 kule tipi soğutucu.
Corsair Vengeance LPX 3200MHz CL16 RAM.
MSI A520M-A Pro 4600MHz(OC) anakart.
MSI MAG A550bn 550W 80Plus bronz PSU.
MSI 500GB M371 GEN3x4 M.2 SSD.
MSI MAG Forge 100R temred glass ARGB kasa.
Monitör: ASUS TUF Gaming 24 inç VG248Q1B 165Hz(OC) 0.5ms Gaming monitör.

Klavye: MSI Vigor GK30 RGB mekanik hisli klavye.
Mouse: MSI Clutch GM 11 5000DPI mouse.
Kulaklık: Game booster H001 vital Rainbow oyuncu kulaklığı.

Sistemim gördüğünüz gibi böyledir. Ben hepsini ikinci elden topladığımda. Şu an 27000 gibi bir fiyat çıktı. 6 aylık ve hepsi faturalı garantili ben 24000 gibi bir fiyat düşündüm. Çok düşük bir fiyatı da satmak istemiyorum. Sizce kaç TL'ye satılır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence sistem max 15 eder monitörde 4750 diyelim diğerlerini bilmiyorum.

En önemli etken il

İlana kasa ayrı monitör vb ayrı koyarsan güzel fiyata satarsın

Yani bence sistem için 15 düşük gibi herşeyin kutusu ve faturusı var 6 ay önce başladı hepsinin garantisi.
Dogrudur benim sistemim olmasa max 16 veririm ama benim şahsi fiyatım bu, yoksa birisine 17 ye bile postalayabilirsin bu youtube ucuza sistem alma işi popilerleşti baya dediğim gibi ile bağlı.

Hocam ben satma işinde tecrübem var satmak istiyosanız ilk önce kasayı koyun komple o bi satılsın, sonra diğer parçaları tek tek satarsın acelede yok anladığım kadarıyla. Bi 17 den başlat sen fiyatı

Dogrudur benim sistemim olmasa max 16 veririm ama benim şahsi fiyatım bu, yoksa birisine 17 ye bile postalayabilirsin bu youtube ucuza sistem alma işi popilerleşti baya dediğim gibi ile bağlı.

Hocam ben satma işinde tecrübem var satmak istiyosanız ilk önce kasayı koyun komple o bi satılsın, sonra diğer parçaları tek tek satarsın acelede yok anladığım kadarıyla. Bi 17 den başlat sen fiyatı
Evet haklısın kasayı tek başına satmayı deneyebilirim mantıklı geldi.

Sence monitöre kaç TL fiyat çekilir monitörün özellikleri yazdigim gibi kutusu duruyor ve garantisi var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı