Hocam GeForce Experience'dan ve NVIDIA Denetim Masası ayarlarından kaynaklı olduğunu tahmin ediyorum. Oradaki ayarları kontrol edin ve ayarlarda ekran kartı olarak otomatikte ise RTX 3060 seçin ve Experience tarafında ise RDR2 de ayarları optimize edip bir de öyle deneyin.
Oyunda TAA sharpening ayarı var onu fullemeden dener misiniz? YouTube'da testler var orada yapılan ayarları deneyip oynayın aşağı yukarı aynı FPS vermesi gerekir. Eğer vermezse 1-2 önceki driver kurup, NVIDIA Denetim Masası ayarlarını performansa göre kendiniz ayarlayın. Pil ve güç seçeneklerinden de "yüksek güç"te olduğundan emin olun. Aklıma başka bir seçenek gelmedi. Yapabilirseniz oyun sırasında MSI Afterburner açıp ekran görüntüsü atabilirseniz daha iyi olur. MSI Afterburner nasıl kurulur bilmiyorsanız MSI Afterburner Nedir, Nasıl Kullanılır? buradan yapabilirsiniz.
Benim de 3050 Ti 8 GB RAM ile Low ayarlarda dahi 15FPS geçmiyor. Önceden böyle değildi yüksek ayarlarda oynayabiliyordum durup dururken böyle oldu, siz çözebildiniz mi?
Benim arkadaşımda 3060 8GB Asus + R5 5600 PC var ve Ultra(neredeyse hepsi ultra ama birkaç tanesi yüksek) ayarlarda 1080P'de 90 FPS civarı oynayabiliyor RDR'yi(DLSS kalite açık). Hele yanında DC'den yayın da açmıştı.