RTX 3060 12 GB sistemde RDR2 kasıyor

RAM
8x2 16gb DDR4 3200Mhz
SSD veya HDD modeli
500GB M2 SSD
Ekran kartı
Gigabyte Aorus RTX 3060 12GB Elite
Anakart
Gigabyte B560M DS3H V2
İşlemci
I5 11600K
Oyun ultrada kasıyor, gelişmiş grafikler dahil bütün grafikler ultrada, oyun 1080p ultrada 15FPS, 3060 12 GB için normal mi?

Kanka çözünürlük ölçeklemiyi maxladiysan ondsn kasıyordur belki.

Tek açıklaması o zaten 3060 Ti olan ben Ultra ayarlar çözünürlük ölçeklendirmesi Full de 15 FPS'i geçemiyorum.

Hocam GeForce Experience'dan ve NVIDIA Denetim Masası ayarlarından kaynaklı olduğunu tahmin ediyorum. Oradaki ayarları kontrol edin ve ayarlarda ekran kartı olarak otomatikte ise RTX 3060 seçin ve Experience tarafında ise RDR2 de ayarları optimize edip bir de öyle deneyin.

Belki de yeni gelen driverlarda sıkıntı olabilir eski bir ekran kartı driverini kurup deneyin bilgisayarda

Belki de driverlerde sorun vardır bundan birkaç önceki ekran kartı dirverini kurun bilgisayara öyle deneyip haber edin.

Oyunda TAA sharpening ayarı var onu fullemeden dener misiniz? YouTube'da testler var orada yapılan ayarları deneyip oynayın aşağı yukarı aynı FPS vermesi gerekir. Eğer vermezse 1-2 önceki driver kurup, NVIDIA Denetim Masası ayarlarını performansa göre kendiniz ayarlayın. Pil ve güç seçeneklerinden de "yüksek güç"te olduğundan emin olun. Aklıma başka bir seçenek gelmedi. Yapabilirseniz oyun sırasında MSI Afterburner açıp ekran görüntüsü atabilirseniz daha iyi olur. MSI Afterburner nasıl kurulur bilmiyorsanız MSI Afterburner Nedir, Nasıl Kullanılır? buradan yapabilirsiniz.

Benim de 3050 Ti 8 GB RAM ile Low ayarlarda dahi 15FPS geçmiyor. Önceden böyle değildi yüksek ayarlarda oynayabiliyordum durup dururken böyle oldu, siz çözebildiniz mi?
Benim arkadaşımda 3060 8GB Asus + R5 5600 PC var ve Ultra(neredeyse hepsi ultra ama birkaç tanesi yüksek) ayarlarda 1080P'de 90 FPS civarı oynayabiliyor RDR'yi(DLSS kalite açık). Hele yanında DC'den yayın da açmıştı.

deniyorum.

DLSS kapalı açıkcası açmakda istemiyorum.

Gelişmiş kısmını kapattığımda kasmalar oluyor, gene 15FPS almakdan iyidir ama 3060 lada 30FPS almakda kötü hissettiriyor.
DLSS'i niye açmak istemiyorsunuz? Ben onu anlamadım.
Herhangibiri zararı olan bir şey de değil. Sadece kârı var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…