RTX 3060 12 GB vs RTX 3060 Ti 8 GB

Daha alamadım maalesef ama 3060 Ti GDDR6X modelini gördüm onu alacağım gibi. Ancak onda da hangi marka alsam diye kararsız kaldım. Gigabyte modeli en ucuz gözüküyor ama ASUS daha kaliteli sanırım. Bütçem de 10000TL. Halen arayıştayım.

3060 ile ti arasında aşırı fark gözüküyor her inceleme ve testte. Aradaki fiyat farkına değecek gibi o yüzden onu tercih ettim.
10K Gddr6x 3060 Ti var mı hocam?

3060Ti'ın çok fazla VRAM eksikliği konusunda konu gördüm. Eğer 12 GB olsaydı, gerçekten fevkalade olurdu.

Ama ilerleyen donemler de VRAM de çok onemli olacak. O yüzden 3060'tan yana kullanmıstım bende hakımı.

Aslında AMD tarafına bakabilirsin. aynı fiyatlara ti kadar güclü yüksek vram'lı kartlar da öneriliyordu forumda. AMD tarafında çok bilgim olmadığı için bilen insanlar daha iyi yardımcı olacaktır.

3060Ti'ın çok fazla VRAM eksikliği konusunda konu gördüm. Eğer 12 GB olsaydı, gerçekten fevkalade olurdu.

Ama ilerleyen donemler de VRAM de çok onemli olacak. O yüzden 3060'tan yana kullanmıstım bende hakımı.

Aslında AMD tarafına bakabilirsin. aynı fiyatlara ti kadar güclü yüksek vram'lı kartlar da öneriliyordu forumda. AMD tarafında çok bilgim olmadığı için bilen insanlar daha iyi yardımcı olacaktır.
Ti VRAM eksikliği olunca performansı mı düşüyor yani?

Evet, okumuştum. 3060 Ti 12 GB gelebilir ama fiyatı yüksek olur gibi.

4060 Ti'ye gelmedi 12 GB VRAM 3060 Ti'ye mi gelecek? NVIDIA gibi paragöz firmadan bir şey beklemeyin VRAM konusunda, 67000XT en mantıklı seçenek arkadaşlarınızın kartla değil de başka bir şeyden yandığını düşünüyorum, hangi modeli aldılar?

Şimdi geleceğe yatırım olarak en iyi RTX 3060 12 GB versiyon olarak görüyor olabilirsiniz evet VRAM yüksek bayağı ama şöyle bir şey de var güncel olarak en iyisi 3060 Ti VRAM konusuna çok kafa yormayın önemli ama 3060 Ti daha iyi olduğu belli olan bir şey zaten illa diyorsanız yok güvenemiyorum 3060 12 GB alın VRAM bayağı yüksek ama tercihim güncel 3060 Ti olurdu daha iyi çünkü.

10 FPS için gelecegini riske atması ne kadar mantıklı FPS harici diger yönlerde 3060 daha iyi bana göre 3060 Ti versiyonu çok güç tüketiyor ama 3060 fazla güç tüketmeden aynı degerleri verebiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı