RTX 3060 - 3060 Ti sisteme işlemci önerisi

coderbirisi

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Elimde RTX 3060 Ti 3060 12 GB TUF Gaming kartları var ve uyumlu 1151 pinli anakart. Buna uygun olan işlemci öneriniz var mi? Darboğaz en alt olacak şekilde.
Yanıtlarınızi bekliyorum.

Uygun fiyata bulursan 7700K alman lazım ancak o bile darboğaz yapar. Anakartın tam modelini yazar mısın?

Anakart h110mk ise işlemci olarak takacağın en güçlü işlemci i7 7700k olacaktır. Bu işlemcinin de 1080p'de darboğazsız besleyebildiği en yüksek ekran kartı 2060tır. Overclock ile birlikte 2060 super veya 8gb'lik 3060'a kadar yolu var ancak senin anakartın overclock desteklemiyor. Desteklese dahi 12 gb 3060 veya 3060 ti beslemek bu işlemci ile biraz hayal olur.

Herkesten özür dilerim. Yanlış yazım kurallarına aykırı olarak 1 saatlik ceza aldım mesajlarınızı gördüm ama yazamıyordum tekrardan özür dilerim herkesten.
Konuya giriş yapmak gerekirse ben erkan kartlarını 2 yıl önce mining yapmak için almıştım ama başıma gelen olaydan dolayı evin yüzünü dahi görmedim 2 3 aydir sıkıntıları atlatıp evime geri geldim kartlar evin deposunda sanki çürümeye bırakılmış gibi hepsi kutuda duruyordu kıyamadım cikartim hepsini ama bu sırada mining bittiği için kartları miningde yormak istemiyorum.
Normal kullanmaya karar verdim ama o zamanlar Celeron ıslemci 4930t ıslemci almıştim 3 5 tane ve şu anki anakartlar ikisi de BTC Pro anakartlari bunlar üzerinden mining modunu kapatarak normal PC yapmak istiyorum.
Anakart BTC 360 Pro.

Uygun fiyata bulursan 7700k alman lazım ancak o bile darboğaz yapar. Anakartın tam modelini yazar mısın?

Tam anakartını yaz.

i5 9600K olabilir.

Ya anakartı H110 çipset ise.

Olabilir dedim. Ezbere yazdım. Bir anakart modeli gelse.

Herkesten özür dilerim. Yanlış yazım kurallarına aykırı olarak 1 saatlik ceza aldım mesajlarınızı gördüm ama yazamıyordum tekrardan özür dilerim herkesten.
Konuya giriş yapmak gerekirse ben erkan kartlarını 2 yıl önce mining yapmak için almıştım ama başıma gelen olaydan dolayı evin yüzünü dahi görmedim 2 3 aydir sıkıntıları atlatıp evime geri geldim kartlar evin deposunda sanki çürümeye bırakılmış gibi hepsi kutuda duruyordu kıyamadım cikartim hepsini ama bu sırada mining bittiği için kartları miningde yormak istemiyorum.
Normal kullanmaya karar verdim ama o zamanlar Celeron ıslemci 4930t ıslemci almıştim 3 5 tane ve şu anki anakartlar ikisi de BTC Pro anakartlari bunlar üzerinden mining modunu kapatarak normal PC yapmak istiyorum.
Anakart BTC 360 Pro.

Soruna biraz geç cevap yazacağım. Biraz incelemek istiyorum ezbere yazıyorum kesin değil 8000 serisi işlemci daha iyi duruyor. Emin değilim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı