RTX 3060 + 5800X sistem alınır mı?

@Jordan Barrett Niye pişman oldu? Gayet güzel kart. PNY, ASUS ve MSI kadar bilinmese bile gayet kaliteli bir markadır. Malzeme kalitesi ve soğutma performansı anlamında gayet tatmin eder.
 
@Jordan Barrett niye pişman oldu? Gayet güzel kart. PNY, ASUS ve MSI kadar bilinmese bile gayet kaliteli bir markadır. Malzeme kalitesi ve soğutma performansı anlamında gayet tatmin eder.

Hocam ekran kartı çok sıcak oluyordu, oyunlarda ki performansları oldukça kötüydü. Şahsen ben kendim gidip arkadaşımın evinde denedik. 3080 videolarını izlediğimizde arasında 15-20 FPS fark vardı.
 
Tamam işte, bu model gayet serin diyorum bende. Merak etme.

Sorunun adamakıllı kaynağına inip bulmak yerine PNY'ye suç atmak saçma.

Zaten sonrada gidip ekran kartına baktırdık. Kötü lehim vs şeyler dediler. Bilmiyoruz PNY'den mi kaynaklı fakat ekran kartı PNY olunca ve diğer 3080 bir sorun olmayınca böyle düşündük.
 

Hocam sizce bu PC nasıl olur fazla oyun oynayan biri değilim. Fakat Garry's Mod RP ve günümüzde çıkan tüm oyunları 1080P'ya da 1440p de yüksek ayarlarda ya da Ultra ayarlarda 80-90 FPS alır mı?

Alınır ama bu fiyata asla!
Kendin tek tek topla farklı siteden.
 
@Jordan Barrett Bu kart gayet kaliteli ve sessiz çalışıyor. Arkadaşında sorun var diye ne kötü model oldu ne de markası kötü oldu. PNY almayacaksan 2K daha verip ASUS al için rahat etmiyorsa.
Bu kadar markaya takılmayın. Ki PNY epey kaliteli bir marka.
 
Alınır ama bu fiyata asla!
Kendin tek tek topla farklı siteden.

Tamamdır hocam sağ olun.

@Jordan Barrett bu kart gayet kaliteli ve sessiz çalışıyor. Arkadaşında sorun var diye ne kötü model oldu ne de markası kötü oldu. PNY almayacaksan 2K daha verip ASUS al için rahat etmiyorsa.
Bu kadar markaya takılmayın. Ki PNY epey kaliteli bir marka.

Sağ olun hocam bütün fiyatları değerlendirip satın alacağım zaten. Sizin bilgisayarlarınız da hala elimde.

Yardım eden herkese teşekkürler.
 
2x:
38300TL tutuyor.
 

Geri
Yukarı