RTX 3060 Ekran Kartının Fanından Ses Geliyor

Kustuner6

Femtopat
Katılım
1 Mart 2023
Mesajlar
25
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar aşağıda belirttiğim gibi bir ses var. Aynısı tıpatıp fanlardan geliyor. Kontrol ettim, ne yapmam gerekiyor? Garantisi var alalı 1 hafta oldu garantiyle de uğraşmak istemiyorum. Fanlar galiba dönerken yapıyor bu sesi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Yanılmıyorsam elektronik aletlerde, eğer 1 ay içerisinde herhangi bir sorun çıkarsa cihazda sizlere yeni ürün vermeleri gerekiyor. Samsung servisinde böyle bir diyaloğa şahit olmuştum. Birisi 32. Günde telefonunda sorun çıktığı için garantiye getirmişti ama görevli kişi telefon 1 ayını doldurduğu için sıfır ürün değil de onarım olacağını söylemişti.
 
Hocam sorunu çözdünüz mü? Aynı ses bende de mevcut. Aynı ekran kartı.

Değişim yaptım. Fanlarda bir problem olduğunu yenilediklerini isterseniz tamir görmüş ekran kartını isterseniz yenisiyle değişim yapalım dediler bende yenisiyle değiştim. Hiç durma bazı arkadaşlar bunun normal olduğunu söylüyor fakat teknik servis bunun normal olduğunu dile getirmedi en kısa zamanda değiştir.
 
İşin farklı bir boyutu var bende ekran kartını yan çevirdiğim zaman yani alt tarafa değil de sola bakarsa fanlar kasada bende bu sesi yapmıyor. Bu açıdan bakınca da sorun yok gibi geliyor. Kararsız kaldım açıkçası.
 

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı