RTX 3060 en erken nasıl alınır?

Sanmıyorum 8'i göreceğini ama 6 rahat var. Belki küçük bir ihtimal ilk stoklar ucuz olur, 4000-5000 arası sonrası 10 bine kadar yolu var. Zaten 2. el sitelerde 2-3 tane alıp tanesini 12 binden satanları da düşünürsek çıkınca aşağı yukarı böyle olur diye tahmin ediyorum.
Düz 3060 için 5000 TL'den fazla vermek bence çok mantıksız olur. Elbette madencilik yapan kişiler 6000 de verir 7000 de. Oyuncu ve F/P ürün arayan kişilerin düz 3060 için 5000+ TL vereceğini sanmıyorum.

Düz 3060 için 5000 TL'den fazla vermek bence çok mantıksız olur. Elbette madencilik yapan kişiler 6000 de verir 7000 de. Oyuncu ve F/P ürün arayan kişilerin düz 3060 için 5000+ TL vereceğini sanmıyorum.

Hocam elden bir şey gelmiyor ki şu an 5000'e 580 satan var çaresizlik söz konusu şahsen ben 4500 civarına çıkarsa direk alacağım alternatifi yok çünkü 4500'e şu an 1660'dan ötesini alınamıyor :D

Hocam elden bir şey gelmiyor ki şu an 5000'e 580 satan var çaresizlik söz konusu şahsen ben 4500 civarına çıkarsa direk alacağım alternatifi yok çünkü 4500'e şu an 1660'dan ötesini alınamıyor :D
Umarım dediğin fiyatta satışa çıkar hocam. Bu fiyatta olsa bile hızlı davranmak lazım :) pusuda bekliyorum şahsen

3060'ı 4000-4500 gibi fiyatlardan çıkaran hangi siteler varsa bundan sonraki alışverişlerimde de o siteleri öncelikli olarak tercih edeceğim.

Bu şekilde kullanıcı dostu hareket ederlerse hem onlar için güzel reklam olur hem biz kullanıcılar için iyi olur. Tabii umarım miningciler çökmeden biz oyuncular alırız. :D

Merhaba,

NVIDIA, RTX 3060 için 25 Şubat'ı çıkış tarihi olarak gösterdi. Çıkış fiyatı 329$ olarak belirtilmiş. Türkiye fiyatı ise 3200₺ olarak belirlenmiş. Birkaç soru kafama takıldı.

Bu tarih kartın Online olarak satışa çıkacağı tarih midir?

MSI, ASUS, EVGA gibi partnerler de kartı bu tarihte mi satışa çıkaracak?

Amazon, Newegg, BestBuy gibi sitelerde 329$'ın üzerinde satılma olasılığı nedir?

İlk olarak hangi sitede satışa çıkarılacak?

Bunları sorma sebebim, kurduğum sistemimde ekran kartım eksik ve aylardır stok sorunu nedeniyle sistemimi kullanamıyorum. Doğal olarak, yüksek talep oluşacak bu RTX 3060 kartına erkenden ulaşmak istiyorum.

Şimdiden teşekkürler.
Hangi marka istiyorsanız mesela msi onun lokal distribütörleri ile konuşun size ayırmasını isteyin mining için olmadığını biraz ikna edin. Benim duyduğum kadarıyla hazır sistemlerin içinde satılacak.

vatan İzmit ile görüştüm ellerinde tek 1 tane kart var onuda sistemle satacaklarını söylediler o yüzden hayallerde kaldı yine bizim için 3060
Hayallerim yıkıldı.
vatan İzmit ile görüştüm ellerinde tek 1 tane kart var onuda sistemle satacaklarını söylediler o yüzden hayallerde kaldı yine bizim için 3060
Bence ilk başta azar azar sürüp kara borsaya düşsün diye bekliycekler sonra 2 3 katı fiyattan stoklara sokacaklar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı