RTX 3060 haksızlık değil mi?

Neden böyle birşey yapma gereği duysun ki? Hiç bir firmanın umrunda değil senin oyun oynamak için kart bulup bulamaman. Adamlar tek bir kişiye onlarca yüzlerce kart satıyor tek seferde. Tek bir kart alacak kişiler için neden böyle bir uğraşa girsin?
Müşteri memnuniyeti?

@tahamert123 Alabiliyorsanız tüm kartları alın haksızlık vb. durumu söz konusu değil. Siz sadece kendi açınızdan bakıyorsunuz. Burada ekran kartı alamayanlar için duyar kasmanızın hiç bir mantığı yok. Neymiş haksızlıkmış. Ne alaka ya?
Kendi açımdan bakmıyorum milyonlarca insanın açısından bakıyorum herkesin burasına kadar geldi artık. 3-5 madenci yüzünden piyasa da kart kalmadı daha duyar diyorsunuz başkalarının açgözlülüğünün cezasını biz çekmek zorunda değiliz. İnsanlar biriktirdiği parası ile sadece bir tane kart almak için siteye girerken madenciler botları ile 50 tane almış oluyor bile.

Kendi açımdan bakmıyorum milyonlarca insanın açısından bakıyorum herkesin burasına kadar geldi artık. 3-5 madenci yüzünden piyasa da kart kalmadı daha duyar diyorsunuz başkalarının açgözlülüğünün cezasını biz çekmek zorunda değiliz. İnsanlar biriktirdiği parası ile sadece bir tane kart almak için siteye girerken madenciler botları ile 50 tane almış oluyor bile.
Buradaki ana sorununuz olayın 3-5 madenci yüzünden olmaması. Sizin ne kadar ekran kartına ihtiyacınız varsa onların da o kadar ekran kartlarına ihtiyaçları var bunun aç gözlülükle alakası yok. Bu insanlara sanki para gökten kart alması için geliyor da öyle alıyorlar kartları. Kendi paraları ile alıyorlar. Madem şikayetçisiniz botların ekran kartı almasına gidin siz de bot yazın alın ekran kartınızı.

Neden böyle birşey yapma gereği duysun ki? Hiç bir firmanın umrunda değil senin oyun oynamak için kart bulup bulamaman. Adamlar tek bir kişiye onlarca yüzlerce kart satıyor tek seferde. Tek bir kart alacak kişiler için neden böyle bir uğraşa girsin?
CDPR olsa yapardı.

Şaka bir yana, firmaların umurunda olmadığı için yaşanıyor zaten bu sorunlar. Yoksa adam kazandığı paraya bakacak, 3 ay önce almışsın 3 ay sonra almışsın çok farketmiyor firma için.

Haberi tık kazanmak için eksik yapmışlar. RTX 3060'lar zaten perakendecilerin elinde bekliyor son 1 haftadır stoklara gelmeye başladı yalnızca satışa açılmadı. Bu kişi siparişi 3060 Ti diye veriyor ama aldığı yerdeki sığırlar modeli anlayamayıp o bekleyen 3060'lardan birini gönderiyor. Toplu alım veya miningcilere bilerek 3060 satılıyor diye bir olay yok kısaca.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet yine mining in ne olduğunu bilmeden miningcilere kızanlarla dolmuş burası. Adam 50 tane kartta alır 1000 tane kartta alır burada sızlanmanızın bir anlamı yok. Ayrıca @kino hocam da açıklamış 3060'ın erken verildiği falan yok.

12 GB VRAM'i olan kartı boş bırakmazlar. 4-5 bin liraya 3060 alacağım diye bekleyen bazı arkadaşlar var. Ben de ekran kartı bekliyorum ama bu kartın 8 bin'den aşağı bulmamız neredeyse imkansız. Ethereum fiyatları bu haldeyken, kripto piyasası bu kadar hype sahibi iken ekran kartı falan bulamayız. İstediği kadar stok gelsin, adamlar 5'er, 10'ar değil bu sefer 100'er 100'er toplar kartları. Acı ama gerçek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı