Herkese iyi Sosyaller, birkaç gündür kafama takılan bir sorun vardı oyunlarda istediğim performansı alamıyordum laptopu alalı 1 ay bile olmadı, bilmediğim bir şeyler vardır diye size danışmak istedim. Tüm sürücüler güncel ve her şey performans modunda çalışıyor fakat aynı sistemin oyun test videolarını izlediğimde aynı değerlere yakın FPS bile alamıyorum.
Laptop
ACER Nitro AN515-57 Intel I5 -11400H islemci 16GB DDR4 RAM 512GB SSD GeFORCE Nvidia RTX 3060 Harici 6GB Ekran karti 15.6'' 144Hz Full HD Ekran, Free DOS : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Valorant'ta durumlar böyle, PUBG'de 50-70, LoL'de 150 alıyorum yüksek ve düşük ayarlarda. Yanlış giden bir şey mi var? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum arkadaşlar.
En yüksek ayarlarda Valorant
En düşük ayarlarda Valorant
Laptop
ACER Nitro AN515-57 Intel I5 -11400H islemci 16GB DDR4 RAM 512GB SSD GeFORCE Nvidia RTX 3060 Harici 6GB Ekran karti 15.6'' 144Hz Full HD Ekran, Free DOS : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Valorant'ta durumlar böyle, PUBG'de 50-70, LoL'de 150 alıyorum yüksek ve düşük ayarlarda. Yanlış giden bir şey mi var? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum arkadaşlar.
En yüksek ayarlarda Valorant
En düşük ayarlarda Valorant
Son düzenleyen: Moderatör: