RTX 3060 laptopa maksimum kaç GB SSD takılabilir?

Borazann

Femtopat
Daha fazla  
Eki Görüntüle 2412655

Dostlar bilgisayarıma 1 TB SSD almak istiyorum ama buradaki M.2 2280 SSD up to 1 TB ibaresi kafamı karıştırdı. Şimdi benim bir SSD portum maksimum 1 TB mı destekliyor yoksa toplamda maksimum 1 TB'a mı yükseltebiliyorum. Bilgisayarımın modeli Lenovo IdeaPad Gaming 3 82K200K3Tx. Almayı planladığım SSD'nin linkini de koydum. Herkese iyi sosyaller.

Dosya Ekleri

• 1.jpeg
    1.jpeg
    63,4 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleyen: Moderatör:
Laptobunuz M.2 2280 SSD boyutunda 1TB boyutu desteklemektedir. Belirttiğiniz SSD ile uyumludur.

Yani hocam sizin dediğinize göre bu bilgisayarı maksimum 2 TB'a kadar yükseltebilirim değil mi?
M.2 2242 boyutundaki bir M2 SSD takmak isterseniz max 512GB destekliyor laptobunuz ve bu boyutu destekleyen 1 adet M2 slotunuz var.

M.2 2280 boyutundaki bir M2 SSD takmak isterseniz max 1TB destekliyor laptobunuz ve bu boyutu destekleyen 1 adet M2 slotunuz var.

Sadece ssdler için konuşuyorum; 1.5TB'a kadar depolama elde edebilirsiniz fakat 2 adet M2 takmanız gerekecek.

Yani hocam sizin dediğinize göre bu bilgisayarı maksimum 2 TB'a kadar yükseltebilirim değil mi?

Hocam verdiğiniz listeye göre 1TB M.2 2280 ve 1TB SATA olmak üzere toplamda 2TB SSD kullanabiliyorsunuz gibi gözüküyor."

Ancak listenin başına "RTX 3060 olmayan" diye yazmış, siz başlığa "RTX 3060" yazmışsınız emin olamadım.

M.2 2242 boyutundaki bir M2 SSD takmak isterseniz max 512GB destekliyor laptobunuz ve bu boyutu destekleyen 1 adet M2 slotunuz var.

M.2 2280 boyutundaki bir M2 SSD takmak isterseniz max 1TB destekliyor laptobunuz ve bu boyutu destekleyen 1 adet M2 slotunuz var.

Sadece ssdler için konuşuyorum; 1.5TB'a kadar depolama elde edebilirsiniz fakat 2 adet M2 takmanız gerekecek.
Eklemeyi unutmuşum 2.5" lik bir sata ssd de takabilirsiniz evet.

Hocam verdiğiniz listeye göre 1TB M.2 2280 ve 1TB SATA olmak üzere toplamda 2TB SSD kullanabiliyorsunuz gibi gözüküyor."

Ancak listenin başına "RTX 3060 olmayan" diye yazmış, siz başlığa "RTX 3060" yazmışsınız emin olamadım.
anlamadım normalde yazmamıştım ama herhalde otomatik düzelt butonu onu da kendine göre düzeltti

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı