RTX 3060 laptopu kaç sene kullanabilirim?

Bütçe
15.000-16.000
Yakın zamanda RTX 3060 laptop almak istiyorum ve beni kaç sene idare edeceğini söyleyebilir misiniz?

Bir de laptop önerebilir misiniz?

Uzun süre kullanırsın ama alacağın verim düşebilir. Ben 3 yıldır laptop kullanıyordum ama şimdi masaüstüne geçtim. Eğer düşünürsen masaüstü PC almanı tavsiye ederim. Ayrıca laptopların küçük ekranlı olması da keyfini düşürebilir. Ama laptopa eminsen minimum 5-6 yıl kullanırsın. Msi'ın laptopları iyidir.

Uzun süre kullanırsın ama alacağın verim düşebilir. Ben 3 yıldır laptop kullanıyordum ama şimdi masaüstüne geçtim. Eğer düşünürsen masaüstü PC almanı tavsiye ederim. Ayrıca laptopların küçük ekranlı olması da keyfini düşürebilir. Ama laptopa eminsen minimum 5-6 yıl kullanırsın. MSI'ın laptopları iyidir.

MSI laptop kaliteli de fiyatı pahalı biraz.

Az daha rahmetli olacak laptopa RTX 2060 eGPU yaptım, yenilere taş çıkartıyor. Rahat 6-7 yılı var. Thunderbolt girişi de olması gerek o laptopta, paraya kıyıp Razer eGPU Case alırsınız ve yeni o zamanın güncel kartlarından takarsınız olmazsa.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı