RTX 3060 nasıl bir kart?

isimsizjoker

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merakımdan soruyorum. Kullananlar varsa RTX 3060 kartı nasıl ben belki ileride böyle bir sistem düşünebilirim. Şu an 15.000 TL fiyatına RTX3060'lı sistem alınabiliyor diye gördüm. Şu anki piyasada 15.000 iyi bir fiyat ortalama aslında. Bu fiyata RTX deneyimi nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merakımdan soruyorum. Kullananlar varsa RTX 3060 kartı nasıl ben belki ileride böyle bir sistem düşünebilirim. Şu an 15.000 TL fiyatına RTX3060'lı sistem alınabiliyor diye gördüm. Şu anki piyasada 15.000 iyi bir fiyat ortalama aslında. Bu fiyata RTX deneyimi nasıl?
RTX+DLSS güzel değerler yakalarsınız. Ama acil değilse 3060ti bekleyin derim.

Fırsat kovalandığı zaman aradaki fiyat farkına değecek performans gösterdiğini biliyorum 3060Ti'ın 3060'a göre. Bütçenizi zorlamayacaksa ve imkanınız varsa hem maddi hem zaman bakımından 3060Ti seçmenizin daha mantıklı olacağını düşünüyorum. Çünkü çok fazla fiyat farkı yok aralarında. Eğer sorduğum soruların cevabı olumsuz ise, 3060 kötü bir kart değil. 1080pde sizi tatmin eder büyük ihtimalle.

1080p de çok güçlü 2K'da da oyuna göre değişmekle birlikte sabit 60 FPS verebilen bir kart.

RT performansı DLSS ile güzel noktada en temel örnek C2077 RTX için top seviye oyunlardan DLSS ile çok iyi performans gösteriyor ama alabiliyorsanız 3060 Ti çok daha iyi olabilir ama o tarafta 8 GB VRAM gelecek için biraz göz korkutmuyorda değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1080p de çok güçlü 2K'da da oyuna göre değişmekle birlikte sabit 60 FPS verebilen bir kart.

RT performansı DLSS ile güzel noktada en temel örnek C2077 RTX için top seviye oyunlardan DLSS ile çok iyi performans gösteriyor ama alabiliyorsanız 3060 Ti çok daha iyi olabilir ama o tarafta 8 GB VRAM gelecek için biraz göz korkutmuyorda değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2k geçilmeyecekse 8GB vram en az 4-5 yıl götürür hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı