RTX 3060 nasıl bir kart?

Yaklaşık 2 ay önce 15000 TL'ye i5 11400 ve RTX 3060'lı bir sistem aldım. Hayatımda ilk kez her şeyi Ultra'ya alıp FPS kontrol etmeden oyun oynama rahatlığını yaşadım. En az birkaç yıl her oyunu 1080p Ultra'da oynarım diye düşünüyorum. Yetmemeye başlayınca da DLSS vs ile devam ederim Ultra'dan.

Yaklaşık 2 ay önce 15000 TL'ye i5 11400 ve RTX 3060'lı bir sistem aldım. Hayatımda ilk kez her şeyi Ultra'ya alıp FPS kontrol etmeden oyun oynama rahatlığını yaşadım. En az birkaç yıl her oyunu 1080p Ultra'da oynarım diye düşünüyorum. Yetmemeye başlayınca da DLSS vs ile devam ederim Ultra'dan.

Haklısınız hocam 1650 Ti şu an benş götürüyor gibi ama bir gün canım sıkılırsa laptopumu satıp üstüne para ekleyip bir 3060 Ti'lı sistem alabilşrim amacım RTX olsun şu teknolojiyi bir tadalım.
RTX+DLSS güzel değerler yakalarsınız. Ama acil değilse 3060 Ti bekleyin derim.

Pekş hocam 3060 veya Ti ı besliyecek bir işkemcş öneriniz var mı?

Son düzenleme:
Haklısınız hocam 1650 Ti şu an benş götürüyor gibi ama bir gün canım sıkılırsa laptopumu satıp üstüne para ekleyip bir 3060 Ti'lı sistem alabilşrim amacım RTX olsun şu teknolojiyi bir tadalım.

Pekş hocam 3060 veya Ti ı besliyecek bir işkemcş öneriniz var mı?
Hocam İntel tarafında işlemciler ucuz anakartlar pahalı. AMD tarafında işlemci pahalı anakartlar ucuz. Almaya karar verdiğinizde konu açarsanız daha iyi yardımcı oluruz.

Hocam Intel tarafında işlemciler ucuz anakartlar pahalı. AMD tarafında işlemci pahalı anakartlar ucuz. Almaya karar verdiğinizde konu açarsanız daha iyi yardımcı oluruz.

Galiba bu yaz bir RTX 3060'lı sisteme geçeceğim kendş sistemimi satıp üstüne çalışıp almayı düşünüyorum.

1080p için güçlü 2K için zayıf. 1080p de RTX açıp DLSS ile güzel bir deneyim yaşarsınız.

Hocam 2K için zayıf dediğiniz kart 2K testlerde çoğu oyunlarda en az 60 FPS alıyor zayıf mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı